AnonymBruker Skrevet 13. juni 2021 #1 Skrevet 13. juni 2021 Hva betyr det? Det står på pakningen til noen frosne grønnsaksblandinger. Anonymkode: 7111c...74c
Cata Skrevet 13. juni 2021 #2 Skrevet 13. juni 2021 Jeg ville jo trodd ut fra slik du skriver det at de har vært nedi et bad med vannglass før pakking, men når jeg sjekker hva vannglass inneholder så kan teorien min umulig henge på greip. Venter spent på innspill fra noen som er bedre i kjemi enn jeg.
Gjest Hvemsomhelst Skrevet 13. juni 2021 #3 Skrevet 13. juni 2021 (endret) Den er forvellet før den blir frosset ned enkeltvis, slik at ikke alt blir til en klump. Da er bitene dekket av vann, som fryser utenpå hver bit. Kanskje de dusjer over bitene med mer vann også. Endret 13. juni 2021 av Hvemsomhelst
Cata Skrevet 13. juni 2021 #4 Skrevet 13. juni 2021 Hvemsomhelst skrev (5 minutter siden): Den er forvellet før den blir frosset ned enkeltvis, slik at ikke alt blir til en klump. Da er bitene dekket av vann, som fryser utenpå hver bit. Kanskje de dusjer over bitene med mer vann også. Det hang mer på greip enn min ide .
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2021 #5 Skrevet 13. juni 2021 Vannglasering er at de fryser med bitene enkeltvis. Når de er frosset dusjes eller dyppes de i vann slik at det blir en tynn ishinne utenpå. Det holder bedre på kvaliteten. Ved at det beskytter mot tørking og fryseskader. Jeg gjør det alltid når jeg fryser ned selvfisket fisk. Da holder den bedre i frysen. Anonymkode: 2927e...8f9 1
Gjest Hvemsomhelst Skrevet 13. juni 2021 #6 Skrevet 13. juni 2021 AnonymBruker skrev (14 minutter siden): Vannglasering er at de fryser med bitene enkeltvis. Når de er frosset dusjes eller dyppes de i vann slik at det blir en tynn ishinne utenpå. Det holder bedre på kvaliteten. Ved at det beskytter mot tørking og fryseskader. Jeg gjør det alltid når jeg fryser ned selvfisket fisk. Da holder den bedre i frysen. Anonymkode: 2927e...8f9 Jeg har makrell i melkekartong og fyller opp med vann. Innbiller meg at den holder lenger.
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2021 #7 Skrevet 13. juni 2021 AnonymBruker skrev (12 timer siden): Vannglasering er at de fryser med bitene enkeltvis. Når de er frosset dusjes eller dyppes de i vann slik at det blir en tynn ishinne utenpå. Det holder bedre på kvaliteten. Ved at det beskytter mot tørking og fryseskader. Jeg gjør det alltid når jeg fryser ned selvfisket fisk. Da holder den bedre i frysen. Anonymkode: 2927e...8f9 *vann og mais Anonymkode: 39ccf...fce
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå