AnonymBruker Skrevet 9. juni 2021 #1 Skrevet 9. juni 2021 F. eks. i wok? Kjæresten min insisterer på at dette er sant. Det høres galt ut for meg, men jeg kan ikke finne noen vitenskap som støtter det. Anonymkode: 8d02c...679
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 9. juni 2021 #2 Skrevet 9. juni 2021 For mye kjøtt etter min mening, men ille hvorfor skulle det være det?
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2021 #3 Skrevet 9. juni 2021 Ser virkelig ikke poenget med så mye kjøtt i en middag, selv ved wok, men folk gjør jo som de vil. Kan jo ikke si at det er direkte ille. Anonymkode: 66d21...f6a 1
Gjest Maxwell Skrevet 9. juni 2021 #4 Skrevet 9. juni 2021 Det er ikke ille, men det blir i meste laget.
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2021 #5 Skrevet 9. juni 2021 Høres ut som en godt toppet pizza. Anonymkode: d8836...b76 2
Lafamiglia Skrevet 9. juni 2021 #6 Skrevet 9. juni 2021 Hvis den samlede mengden kjøtt ikke blir større enn hvis man bruker bare én type, ser jeg ikke problemet 5
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2021 #7 Skrevet 9. juni 2021 Det er forskjellige typer kjøtt i f.eks tapas og grillspyd. Anonymkode: a1133...066 1
Gjest Hvemsomhelst Skrevet 9. juni 2021 #8 Skrevet 9. juni 2021 På kinarestauranter kan man kjøpe shop suey med både kongereker, kylling og annet kjøtt. Det er godt.
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2021 #9 Skrevet 9. juni 2021 Høres fråtsete ut. Anonymkode: 606cf...19e 1
applestories Skrevet 10. juni 2021 #10 Skrevet 10. juni 2021 Hvorfor antar man at det brukes mer kjøtt bare fordi det er ulike typer? Jeg fryser ofte ned rester og lager en resteform med pasta, det jeg har av grønnsaker, og kjøttboller, skinke, pølse, kylling - det jeg har hatt til overs fra middager. Betyr på ingen måte at det blir mer kjøtt på den måten. Og selvsagt er det ikke noe galt i det. 8
AnonymBruker Skrevet 10. juni 2021 #11 Skrevet 10. juni 2021 Hørtes litt spesielt ut i en wok. Men kombinerer gjerne flere typer kjøtt på grillen, eller på raclette. Kan også fint lage pizza med biffstrimpler + pepperoni. Anonymkode: 1514c...72f
AnonymBruker Skrevet 10. juni 2021 #12 Skrevet 10. juni 2021 Du får alt dette hvis du går på hvilken som helst indisk restaurant og bestiller "Grill Mix". Den heter seff ikke det samme alle steder, men gjerne noe ala "Grill Mix Royal", "Tandori Grill Mix". Anonymkode: d5e9f...0d3 3
AnonymBruker Skrevet 10. juni 2021 #13 Skrevet 10. juni 2021 Baconsurret mozzarellafylt kyllingfilet er jo helt fantastisk 👌🏻 Har ingen problem med å blande flere typer kjøtt i samme rett 😄 Anonymkode: 46388...1ee 1
Brunhilde Skrevet 11. juni 2021 #14 Skrevet 11. juni 2021 AnonymBruker skrev (På 9.6.2021 den 20.48): Høres fråtsete ut. Anonymkode: 606cf...19e Hvorfor er det mer fråtsete å spise forskjellig typer kjøtt enn en type? Jeg lager av og til en variant av fajitas med storfe, svin og kylling. Det går bare mindre av hvert slag enn om jeg skulle brukt bare en type. Jeg kjøper jo ikke en kilo kjøtt, bruker 200 gram og kaster resten, heller! Er det det du ser for deg?
AnonymBruker Skrevet 11. juni 2021 #15 Skrevet 11. juni 2021 Jeg tenker det fungerer veldig fint i mange sammenhenger. F.eks. når man går på en skikkelig mexicansk restaurant og bestiller forskjellige små lomper med fyll. Da tar man gjerne noen med kylling og noen med biff og noen med annet kjøtt. Og så får man det servert på samme tallerken. I wok ville det nok typisk skjedd hos oss hvis vi hadde litt forskjellige kjøttrester som skulle brukes. Ser ikke problemet så lenge smakene passer sammen. Anonymkode: f1c7c...962
AnonymBruker Skrevet 11. juni 2021 #16 Skrevet 11. juni 2021 AnonymBruker skrev (På 9.6.2021 den 20.37): F. eks. i wok? Kjæresten min insisterer på at dette er sant. Det høres galt ut for meg, men jeg kan ikke finne noen vitenskap som støtter det. Anonymkode: 8d02c...679 Hvorfor det? De fleste kjøkken i verden kombinerer jo svin og biff - svinefett og hodekjøtt fra ku eller sau er det vi i norge kaller "pølser", feks. Å spe ut kjøttdeig fra ku med kylling vil også være sunt - du ønsker jo å begrense inntaket av rødt kjøtt. Athena79 skrev (På 9.6.2021 den 20.38): For mye kjøtt etter min mening, men ille hvorfor skulle det være det? Hvorfor? Ja, "kjøtt" i Norge kommer i 400-800 g forpakninger, men det er jo ikke akkurat noen som tvinger deg til å bruke alt i en middag. Å dele opp pakkene sånn at en middag til en familie inneholder 200 g er helt normal adferd. Da putter man det resterende enten i frysa, lager en porsjon middag til å fryse ned eller bruker 200 g neste dag til noe annet. Anonymkode: 8aa02...496
AnonymBruker Skrevet 11. juni 2021 #17 Skrevet 11. juni 2021 Syns det høres greit ut for å bli kvitt restemat. Men å kjøpe inn for å lage dette? Nei. Anonymkode: d2ed7...d5f
AnonymBruker Skrevet 11. juni 2021 #18 Skrevet 11. juni 2021 Jeg synes ikke det, høres godt ut. Jeg vet ikke hvor god ide det er å steke dem i den samme panna da, med mindre alt er stekt fra før, og kun skal varmes opp. Anonymkode: a6280...f67
AnonymBruker Skrevet 11. juni 2021 #19 Skrevet 11. juni 2021 Ok, hva med bare 2 typer kjøtt da? Anonymkode: 8d02c...679 1
applestories Skrevet 11. juni 2021 #20 Skrevet 11. juni 2021 AnonymBruker skrev (7 timer siden): Jeg synes ikke det, høres godt ut. Jeg vet ikke hvor god ide det er å steke dem i den samme panna da, med mindre alt er stekt fra før, og kun skal varmes opp. Anonymkode: a6280...f67 Hvorfor ikke?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå