AnonymBruker Skrevet 6. juni 2021 #1 Skrevet 6. juni 2021 Hva er det? Ser ut som noe sjømat... jeg liker godt reker og brabbe, men ikke så godt makrell i tomat. Vil jeg like dette? Hvordan spiser man det? Anonymkode: 017ff...3e9
Lafamiglia Skrevet 6. juni 2021 #3 Skrevet 6. juni 2021 Ingredienser Surimi, eggehvite, vann, potetstivelse, sukker, salt, aroma, E621, E631, farge E120, E160(a)(ii). *) Surimimassen består av 93% hvitfiskfilet, sukker (5%), stabilisatorer (2%), eggehvite (0,1).  Krabbe og reker er LANGT å foretrekke
AnonymBruker Skrevet 6. juni 2021 #4 Skrevet 6. juni 2021 Lobnobs er omtrent det samme som crabsticks, bare at det er hummersmak og ikke krabbesmak. Det er rett og slett fisk som er tilsatt smak av skalldyr. Brukes vel i salater eller som pålegg sammen med sitron og majones. Anonymkode: e0a4d...b54 2
AnonymBruker Skrevet 6. juni 2021 #5 Skrevet 6. juni 2021 Lafamiglia skrev (7 minutter siden): Ingredienser Surimi, eggehvite, vann, potetstivelse, sukker, salt, aroma, E621, E631, farge E120, E160(a)(ii). *) Surimimassen består av 93% hvitfiskfilet, sukker (5%), stabilisatorer (2%), eggehvite (0,1).  Krabbe og reker er LANGT å foretrekke Oj! Så ikke rent kjøtt altså 🙈 Jeg trodde det var rene kjøtt stykker, men etter å ha lest dette så ser det ut som det er en type farse? 🤔 Anonymkode: 017ff...3e9
AnonymBruker Skrevet 6. juni 2021 #6 Skrevet 6. juni 2021 AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Lobnobs er omtrent det samme som crabsticks, bare at det er hummersmak og ikke krabbesmak. Det er rett og slett fisk som er tilsatt smak av skalldyr. Brukes vel i salater eller som pålegg sammen med sitron og majones. Anonymkode: e0a4d...b54 Takk 😊 Anonymkode: 017ff...3e9
AnonymBruker Skrevet 6. juni 2021 #7 Skrevet 6. juni 2021 Jeg er veldig glad i det. Det er bleket fisk som blir tilsatt smak og slikt. Godt på skive og i salater. Det smaker ikke fisk. Minner mye om crabstick.  Anonymkode: 1dc46...3d3 1
FrankDrebin Skrevet 6. juni 2021 #8 Skrevet 6. juni 2021 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Jeg er veldig glad i det. Det er bleket fisk som blir tilsatt smak og slikt. Godt på skive og i salater. Det smaker ikke fisk. Minner mye om crabstick.  Anonymkode: 1dc46...3d3 Skal innrømme at jeg ikke kjenner forskjell på lobnobs og crabsticks.  2
AnonymBruker Skrevet 6. juni 2021 #9 Skrevet 6. juni 2021 Godt på skive med brelett og majones 😄 Anonymkode: 1cea7...705
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå