CheapChampagne Skrevet 8. september 2005 #1 Skrevet 8. september 2005 Noen som har noen tips til tilberedning av maiskolber??
Gjest 1111 Skrevet 8. september 2005 #2 Skrevet 8. september 2005 Gjør ikke annet enn å koke dem jeg - og spise dem med salt og eventuelt noe smør på. Men du kan jo alltids dele maiskolbene i fire, grille dem og servere dem til grillkjøtt.
Mistyen Skrevet 8. september 2005 #3 Skrevet 8. september 2005 De er best kokt med smør og salt på... Eller om sommeren kan du pensle dem med litt grillolje og grille dem. Nam!!!
LilleMy Skrevet 8. september 2005 #4 Skrevet 8. september 2005 Legger dem alltid i folie med en god blanding av smør, salt og pepper og legger dem deretter på grillen. NAM!
CheapChampagne Skrevet 8. september 2005 Forfatter #5 Skrevet 8. september 2005 Takk for tips! Tenkte jeg skulle prøve å koke dem. Hvor lang tid sånn ca skal de koke?
Gjest Prudence Skrevet 9. september 2005 #6 Skrevet 9. september 2005 Og jeg pakker dem inn i folie med litt smør, evnt kryddersmør og steker de i stekeovnen.
Gjest gjest1 Skrevet 10. september 2005 #7 Skrevet 10. september 2005 På hjemmesiden til Art of taste fant jeg disse oppskriftene
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå