Gjest Gjest Skrevet 7. september 2005 #1 Skrevet 7. september 2005 Hvor lenge skal får-i-kålen stå og koke? Noen som vet?
Gjest Violetta Skrevet 7. september 2005 #3 Skrevet 7. september 2005 Enig mer Arkana, men fårikål er jo en av de rettene som bare blir bedre om den blir varmet opp igjen dagen etter eller så... Åh, nå fikk jeg lyst på fårikål...
Dødspingvinen Skrevet 8. september 2005 #4 Skrevet 8. september 2005 Det skal koke til kjøttet begynner å slippe beinet, og det tar rundt alvannen to timer. Du tester lett med en gaffel om det er begynt å slippe beinet enda
Gjest Prudence Skrevet 9. september 2005 #5 Skrevet 9. september 2005 Jepp cirka 2 timer, og jeg syns og at fårikålen er best dagen etter
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå