Gå til innhold

Rislapper


Anbefalte innlegg

Skrevet

Da jeg var liten lagde jeg ofte rislapper av tilovers risgrøt. Men hvordan var nå dette igjen?

Var noe med egg i allefall tror jeg.... Noen som kan slenge inn en kjap oppskrift?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Oi, nå var du heldig, for jeg har jo oppskrift på rislapper rett ved siden av meg!

2 dl risengrynsgrøt

2 egg

1/2 ss sukker

1/2 dl hvetemel

1/2 krm kardemomme

Margarin til steking

Skrevet

takker for meget raskt svar! Grøten er jo ikke ferdig engang :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...