Snuppelure Skrevet 7. september 2005 #1 Skrevet 7. september 2005 Da jeg var liten lagde jeg ofte rislapper av tilovers risgrøt. Men hvordan var nå dette igjen? Var noe med egg i allefall tror jeg.... Noen som kan slenge inn en kjap oppskrift?
Elanor Skrevet 7. september 2005 #2 Skrevet 7. september 2005 Oi, nå var du heldig, for jeg har jo oppskrift på rislapper rett ved siden av meg! 2 dl risengrynsgrøt 2 egg 1/2 ss sukker 1/2 dl hvetemel 1/2 krm kardemomme Margarin til steking
Snuppelure Skrevet 7. september 2005 Forfatter #3 Skrevet 7. september 2005 takker for meget raskt svar! Grøten er jo ikke ferdig engang :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå