G.A. Skrevet 7. september 2005 #1 Skrevet 7. september 2005 Jeg har en masse mørk kokesjokolade i skapet jeg kjøpte for en stund siden. Noen som har en god oppskrift på glasur jeg kan lage med disse?
Arkana Skrevet 7. september 2005 #2 Skrevet 7. september 2005 Ganache synes jeg er godt på kaker. Smelt 200 g sjokolade, 50 g smør og 1,5 dl kremfløte i en kjele slik at det blir tykk krem. Avkjøl og smør på kaken. Smørkrem er også godt. 120 g smør røres mykt med 300 g melis, 3 ts vaniljesukker, 8 ss sterk kaffe og 1 plate smeltet sjokolade.
G.A. Skrevet 8. september 2005 Forfatter #3 Skrevet 8. september 2005 Supert! Mange takk for tips! Begge skal garantert prøves!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå