AnonymBruker Skrevet 28. mai 2021 #1 Skrevet 28. mai 2021 Hvis jeg hardkoker egg og lar dem være i skallet, er de da fremdeles gode å spise to døgn etter om de har ligget i romtemperatur hele denne tiden? Trenger alternativ til tubepålegg for en telttur. Anonymkode: db885...90d
Muscae Skrevet 28. mai 2021 #2 Skrevet 28. mai 2021 Aner ikke. Men om du har med primus kan du knekke og røre sammen egg som du har på flaske og fryser. Da har du eggerøre, som vil holde i alle fall en dag og en halv. Annet turpålegg er mårpølse, spekeskinke og babybel ost. Holder leeenge!
Muscae Skrevet 28. mai 2021 #3 Skrevet 28. mai 2021 Aner ikke. Men om du har med primus kan du knekke og røre sammen egg som du har på flaske og fryser. Da har du eggerøre, som vil holde i alle fall en dag og en halv. Annet turpålegg er mårpølse, spekeskinke og babybel ost. Holder leeenge!
AnonymBruker Skrevet 28. mai 2021 #4 Skrevet 28. mai 2021 Takk for svar. Dette er ikke en tur for meg, men for barnet mitt, sammen med andre, så det må være noe enkelt og bruk av primus utgår da. Anonymkode: db885...90d
AnonymBruker Skrevet 28. mai 2021 #5 Skrevet 28. mai 2021 De holder fint to dager. Vet av erfaring fra hytte uten kjøleskap. Anonymkode: 10fa4...c54 1
AnonymBruker Skrevet 28. mai 2021 #6 Skrevet 28. mai 2021 Unngå å holde de kokte eggene i romtemperatur for lenge, og kjøle dem i løpet av 2 timer etter tilberedning. Det er også best å oppbevare dem i kartongen eller i en lufttett beholder Anonymkode: ef557...2f8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå