Gjest TheCatLady Skrevet 29. mai 2021 #21 Skrevet 29. mai 2021 (endret) Jeg har smør i midten, kanel og sukker. Så spiser jeg fra ytterst og til innerst, men dytter grøten litt sånn at smøret siver litt nedover. Synes smørøyet er best så liker at det er litt mye smør på slutten. Endret 29. mai 2021 av TheCatLady
skreppamedleppa Skrevet 29. mai 2021 #22 Skrevet 29. mai 2021 Først ekte smør på i mitten, så sukker og så kanlel. Spiser i kantene først og jeg etterstrør gjerne både med kanel og sukker. Og det er viktig at alle komponenter er med på skeia samtidig
Klemme Skrevet 29. mai 2021 #23 Skrevet 29. mai 2021 (endret) Grøt med smørøye i midten, kanel og sukker, spekemat som jeg river i biter og legger rundt på toppen, og eggerøre langs kanten på grøten 🤤🤤 Tar litt av alt på samme skje🤤 Endret 29. mai 2021 av Klemme
Gjest Anonymus Notarius Skrevet 29. mai 2021 #24 Skrevet 29. mai 2021 Arkana skrev (På 28.5.2021 den 10.54): Smørøye i midten, strør på kanel og deretter sukker. Spiser i ring rundt smørøyet (og dypper skjeen med grøt i smørøyet underveis). Jeg spiser halve grøtlaget først fordi det da er passelig mengde grøt i forhold til sukker/kanel, så strør jeg på mer sukker og kanel og spiser det siste laget. Dette er den rette måten 👌 Ungene kaller det å spise ett lag av gangen for å "lagskrape", og blir sure når jeg sier det kun er lov til å "lagskrape" to ganger
AnonymBruker Skrevet 29. mai 2021 #25 Skrevet 29. mai 2021 Da jeg var barn spiste vi havregrøt med brunost og sukker oppå. Dette var en tradisjon de hadde fra gammelt av. Smakte veldig godt. Anonymkode: 4d0e6...11a
AnonymBruker Skrevet 29. mai 2021 #26 Skrevet 29. mai 2021 Så sjelden som mulig. Anonymkode: e5e4e...390
ToveM Skrevet 29. mai 2021 #27 Skrevet 29. mai 2021 Er jeg den eneste som ikke har smør på grøten?😄 jeg rører inn litt rosiner har på kanel og sukker og spiser rundt kanten.
Nathea Skrevet 29. mai 2021 #28 Skrevet 29. mai 2021 Jeg bruker smør i midten og tar masse sukker og kanel over hele grøten. Spiser med skje og tar å dypper grøten i smøret🙈
SPOCA Skrevet 30. mai 2021 #29 Skrevet 30. mai 2021 (endret) Strør sukker på toppen. Spiser meg ytterst til innerst. Spiser lagvis, altså når jeg har spist lokket med sukker på toppen strør jeg på ny runde med sukker og spiser ytterst til innerst. Bruker ikke kanel eller smør. Endret 30. mai 2021 av SPOCA
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå