AnonymBruker Skrevet 25. mai 2021 #1 Skrevet 25. mai 2021 Skal lage kyllingform med blant annet sopp. Ene gjesten tåler ikke sopp så jeg vil erstatte soppen med en annen grønnsak i halve formen. Hva er fint å bruke istedet? Anonymkode: a13f5...420
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2021 #2 Skrevet 25. mai 2021 Kan du ikke bare droppe sopp da? Det er sjelden det tilfører så mye i en rett når det er kjøtt i tillegg, hvis ikke det dreier seg om tørket sopp som smaksforsterker. Gi oss oppskriften med de øvrige ingrediensene, så er det lettere å hjelpe deg med en eventuelt erstatning. Anonymkode: edf60...d5d 1
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2021 #3 Skrevet 25. mai 2021 Nei må ikke ha sopp, bare følte det ble litt mer i retten. Syns den blir litt kjedelig med så få grønnsaker. Har tilsatt paprika og løk i tillegg til ingrediensene på bildet. Anonymkode: a13f5...420
applestories Skrevet 25. mai 2021 #4 Skrevet 25. mai 2021 (endret) Det finnes ikke så altfor stort utvalg av grønnsaker her jeg bor, så jeg ville sikker gått for squash eller rødløk. Samtidig ser jeg fra oppskriften din at du skal ha i 0,5-1 liter kantarell. Da ville jeg nok sterkt vurdert å bytte oppskrift. ... har gjesten din intoleranse for all sopp? Er det slik at om man ikke tåler en, så tåler man ingen? Endret 25. mai 2021 av applestories 3
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2021 #5 Skrevet 25. mai 2021 Hvorfor velge en sopp hvor spiller en av hovedrollene om soppen skal droppes? Anonymkode: ced34...18c 4
Gjest Hvemsomhelst Skrevet 25. mai 2021 #6 Skrevet 25. mai 2021 (endret) Forslag. Dette ser nydelig ut https://detgladekjokken.no/oppskrift/kyllingform-med-brokkoli-og-paprika/ Dette også. https://trinesmatblogg.no/recipe/kremet-kyllingform-med-paprika/ Endret 25. mai 2021 av Hvemsomhelst
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2021 #7 Skrevet 25. mai 2021 Hvemsomhelst skrev (35 minutter siden): Forslag. Dette ser nydelig ut https://detgladekjokken.no/oppskrift/kyllingform-med-brokkoli-og-paprika/ Dette også. https://trinesmatblogg.no/recipe/kremet-kyllingform-med-paprika/ Takk 😄 skal nok revurdere oppskriften 😊 Anonymkode: a13f5...420 1
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2021 #8 Skrevet 25. mai 2021 Lag noe annet. https://www.saltylemon.no/parmesanbakt-kylling-med-kremet-saus/ Anonymkode: 6b84a...16c 1
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2021 #9 Skrevet 26. mai 2021 AnonymBruker skrev (19 timer siden): Hvorfor velge en sopp hvor spiller en av hovedrollene om soppen skal droppes? Anonymkode: ced34...18c Ja, jeg stusser også veldig på dette. Hvorfor i alle dager velge en rett der soppen har en så viktig rolle, når en av gjestene ikke tåler det? Det må da finnes mange hundre oppskrifter på kyllingformer uten sopp. (Og om noen ikke tåler en ingrediens er det heller ikke sikkert det er godt nok å bare droppe den i halve forma, bare sånn for å ha nevnt det. Det kommer helt an på alvorligheten av allergien/intoleransen.) Anonymkode: 36e8c...a6d
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2021 #10 Skrevet 26. mai 2021 AnonymBruker skrev (18 timer siden): Takk 😄 skal nok revurdere oppskriften 😊 Anonymkode: a13f5...420 Det tror jeg du gjør lurt i. Kantareller er jo ikke i sesong, og det skulle jo være store mengder i, dessuten. Rettene i de tre linkene postet over så gode ut, alle sammen. Den gode gamle "Arvekyllingen med en vri" fra fru Timian er også enkel og noe alle liker (men kanskje ikke den meste spennende retten i verden). Anonymkode: edf60...d5d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå