AnonymBruker Skrevet 22. mai 2021 #1 Del Skrevet 22. mai 2021 ? Bortsett fra bacon vil ha kjøtt i terninger til en matrett (sodd) Anonymkode: 7f976...6d8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2021 #2 Del Skrevet 22. mai 2021 Godt marblert kjøtt generelt. Oksehaler vil være en veldig sterk kandidat, rimelig og godt er det også. Anonymkode: f3f3c...4e0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2021 #3 Del Skrevet 23. mai 2021 AnonymBruker skrev (9 minutter siden): Godt marblert kjøtt generelt. Oksehaler vil være en veldig sterk kandidat, rimelig og godt er det også. Anonymkode: f3f3c...4e0 Hva er marblert kjøtt? oj oksehale vil jeg ikke ha i suppa 😅 Anonymkode: 7f976...6d8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2021 #4 Del Skrevet 23. mai 2021 7 minutter siden, AnonymBruker said: Hva er marblert kjøtt? oj oksehale vil jeg ikke ha i suppa 😅 Anonymkode: 7f976...6d8 Marmorert heter det kanskje på norsk, hehe. Oksehale er fantastisk kjøtt, lover! Ellers inneholder entrecôte mye og pent fordelt fett. Anonymkode: f3f3c...4e0 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. mai 2021 #5 Del Skrevet 30. mai 2021 Entrecôte er nydelig. Spiser fettranden på den også. Men kun økologisk. Anonymkode: 72e5f...ab0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. mai 2021 #6 Del Skrevet 30. mai 2021 https://www.matvaretabellen.no/fjoerfe-og-kjoett-g3 Sorter på fett Anonymkode: 0e6a9...12d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå