AnonymBruker Skrevet 22. mai 2021 #1 Skrevet 22. mai 2021 Har fryst en tykk hamburger. Tok den opp nå. Sulten. Hvordan tine den raskt men godt, klar til steking? Anonymkode: aa239...b17
Kenelz Skrevet 22. mai 2021 #2 Skrevet 22. mai 2021 Har du en tinings funksjon på mikroen din? Ellers er det bare å tine den i kaldt vann! ❄️
Minya Skrevet 22. mai 2021 #3 Skrevet 22. mai 2021 Avhengig av hvor tykk den er, og hvorvidt du foretrekker burgeren medium rare eller ikke kan du faktisk slenge den rett på grillen eller stekepanna fra fryst tilstand. På grill; Fres den på begge sider, legg den så på indirekte varme til den er gjennomvarm. Stekepanne; Fres den på begge sider på høy varme, senk til lav varme og la burgeren kose seg i panna i ca ti minutter eller til den er gjennomvarm. Snu av og til. 2
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2021 #4 Skrevet 22. mai 2021 Den er 180 gram. Prøver på micro tining nå, på kjøtt program. Den sier 6 min. Har aldri prøv det programmet før. Ts Anonymkode: aa239...b17
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 22. mai 2021 #5 Skrevet 22. mai 2021 Du kan steke den på panna i fryst tilstand, det har jeg gjort mange ganger, går helt fint.
elien Skrevet 22. mai 2021 #6 Skrevet 22. mai 2021 Jeg har Jæder burger på 170 gr, de anbefaler tilberede den tinte. Legger ved en link http://jaeder.no/produkter/homestyle-hamburger-170g?cat=10
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2021 #7 Skrevet 23. mai 2021 AnonymBruker skrev (19 timer siden): Den er 180 gram. Prøver på micro tining nå, på kjøtt program. Den sier 6 min. Har aldri prøv det programmet før. Ts Anonymkode: aa239...b17 Det ble perfekt, stekte den så på ca 6 min på hver side under lokk, la på cheddarost som smeltet mens hamburgeren hvilte under lokk i 5min etter steking. Ble helt perfekt! Ts Anonymkode: aa239...b17
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå