Lafamiglia Skrevet 19. mai 2021 #1 Skrevet 19. mai 2021 Jeg kjøpte ajvar for første gang i dag, og syntes det var veldig godt. Jeg brukte det som tilbehør til ovnsbakte kyllinglår og grønnsaker. Men jeg har en del igjen, og jeg lurer derfor på hva annet jeg kan bruke det til (annet enn som tilbehør/"saus" til kjøtt eller fisk?)
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2021 #2 Skrevet 19. mai 2021 Jeg synes det er godt på ostesmørbrød. Anonymkode: 291ec...097 3
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2021 #4 Skrevet 19. mai 2021 Som pålegg eller pizzasaus. Funker også å putte oppi tomatsausen til lasagne. Anonymkode: 1b238...0f5 2
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2021 #5 Skrevet 19. mai 2021 Veldig godt med falaffel Anonymkode: 32c0b...c6d 3
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2021 #6 Skrevet 19. mai 2021 Fres løk, selleri, små biter av gulrot og andre grønnsaksrester i en panne. Ha i et par bokser kokosmelk, 5dl kyllingkraft og et glass ajvar. Blir verdens beste suppe! chili con carne: stek karbonade eller kyllingkjøtt, rød og grønn paprika, selleristang, chili, gulrøtter, hvitløk, hermetiske tomater, spisscumen og annet krydder. 1boks chilibønner og 1 boks kidneybønner. 1 glass ajvar. Litt kraft. Anonymkode: ed170...932 2
Arkana Skrevet 21. mai 2021 #7 Skrevet 21. mai 2021 Det er også godt som dip. Server det i kveld sammen med andre dipper og tortillachips, potetgull eller hjemmelagede pitachips (del pitabrød i to rett gjennom og så hver del i trekanter, pensle med litt olje, strø på za'atar og grill i ovnen til de er sprø). 3
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2021 #8 Skrevet 21. mai 2021 Brødskive rituale i følgende rekkefølge Brødskive-smør-Ajvar-osteskive- tomatskiver-eggerøre-fetaost smuldret på toppen. (Balkan måten). Anonymkode: 51a23...657 2
Elhaym Skrevet 21. mai 2021 #9 Skrevet 21. mai 2021 Lafamiglia skrev (På 19.5.2021 den 20.20): Jeg kjøpte ajvar for første gang i dag, og syntes det var veldig godt. Jeg brukte det som tilbehør til ovnsbakte kyllinglår og grønnsaker. Men jeg har en del igjen, og jeg lurer derfor på hva annet jeg kan bruke det til (annet enn som tilbehør/"saus" til kjøtt eller fisk?) Jeg har Ajvar på skiva med ekte fetaost (ikke den arladritten) oppå:) 3
tånegla Skrevet 21. mai 2021 #10 Skrevet 21. mai 2021 Bruk det som dressing i salat, tilbehør til Couscous eller Bulgur. Det er kjempegodt i kombo med hjemmelaga hummus 🥰 2
Lafamiglia Skrevet 21. mai 2021 Forfatter #11 Skrevet 21. mai 2021 Tusen takk for så mange gode tips!
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2021 #12 Skrevet 21. mai 2021 Eksen fra Serbia brukte mye Ajvar. Han laget eggerøre og hadde det i, kjempegodt! Anonymkode: 2e5cf...515 2
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2021 #13 Skrevet 22. mai 2021 Sammen med ovnsbakte potetbåter, i wraps sammen med diverse grønnsaker og bønner, på brødskiva, som del av et mezze-bord. Anonymkode: a910f...851 2
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2021 #14 Skrevet 22. mai 2021 Har brukt det til kokt torsk noen ganger. Tror man kan bruke ajvar til veldig mye rart, bare fantasien som setter grenser. Anonymkode: 915d3...5a1 1
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2021 #15 Skrevet 22. mai 2021 Fiskgratäng med paprika | Allt om Mat (expressen.se) Denne skal jeg prøve en eller annen gang Anonymkode: 915d3...5a1 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå