AnonymBruker Skrevet 19. mai 2021 #1 Skrevet 19. mai 2021 Lagde blåskjell i går, kastet alle som ikke åpnet seg, alt fint. Dampet med hvitløk, løk, chilli, hvitvin, fløte etc. Noe skjedde og jeg fikk ikke spist de. Puttet kraft i en boks i kjøleskapet og de rensede blåskjellene i en annen. Kan jeg spise de i dag? Anonymkode: 0c832...063
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2021 #3 Skrevet 19. mai 2021 AnonymBruker skrev (48 minutter siden): Selvfølgelig Anonymkode: 2e51d...385 Takk, var bare litt ekstra bekymret på holdbarhet blåskjell 😅 Ts Anonymkode: 0c832...063
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2021 #5 Skrevet 19. mai 2021 Jeg spiste de, og det gikk bra (foreløpig 5 timer etter inntak). Ts Anonymkode: 0c832...063 1
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2021 #6 Skrevet 19. mai 2021 O.G. skrev (4 timer siden): Jeg ville ikke spist de. Hvorfor ikke? Anonymkode: 2e51d...385 2
Fufu Skrevet 19. mai 2021 #7 Skrevet 19. mai 2021 Blåskjell kan oppbevares i opptil fire dager etter at de har blitt dampet. De kan fryses i tre-fire måneder. Forutsetter at man har kjølt dem ned innen to timer etter de ble tilberedt. 3
Lafamiglia Skrevet 19. mai 2021 #8 Skrevet 19. mai 2021 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Jeg spiste de, og det gikk bra (foreløpig 5 timer etter inntak). Ts Anonymkode: 0c832...063 Selvfølgelig gikk det bra! Det ville gått helt bra dagen etter også. Fint at du ikke hørte på slike som har ubegrunnet angst for mat som har ligget i kjøleskapet til dagen etter. Unødvendig matsvinn er jo ikke noe særlig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå