Gå til innhold

Blåskjell, dagen derpå?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Lagde blåskjell i går, kastet alle som ikke åpnet seg, alt fint. Dampet med hvitløk, løk, chilli, hvitvin, fløte etc. Noe skjedde og jeg fikk ikke spist de. Puttet kraft i en boks i kjøleskapet og de rensede blåskjellene i en annen. Kan jeg spise de i dag?

Anonymkode: 0c832...063

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Selvfølgelig

Anonymkode: 2e51d...385

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (48 minutter siden):

Selvfølgelig

Anonymkode: 2e51d...385

Takk, var bare litt ekstra bekymret på holdbarhet blåskjell 😅 

Ts

Anonymkode: 0c832...063

AnonymBruker
Skrevet

Jeg spiste de, og det gikk bra (foreløpig 5 timer etter inntak).

Ts

Anonymkode: 0c832...063

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
O.G. skrev (4 timer siden):

Jeg ville ikke spist de.

Hvorfor ikke?

Anonymkode: 2e51d...385

  • Liker 2
Skrevet

Blåskjell kan oppbevares i opptil fire dager etter at de har blitt dampet. De kan fryses i tre-fire måneder.

Forutsetter at man har kjølt dem ned innen to timer etter de ble tilberedt.

  • Liker 3
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Jeg spiste de, og det gikk bra (foreløpig 5 timer etter inntak).

Ts

Anonymkode: 0c832...063

Selvfølgelig gikk det bra! :) Det ville gått helt bra dagen etter også.

Fint at du ikke hørte på slike som har ubegrunnet angst for mat som har ligget i kjøleskapet til dagen etter. Unødvendig matsvinn er jo ikke noe særlig.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...