AnonymBruker Skrevet 18. mai 2021 #1 Skrevet 18. mai 2021 Jeg liker ikke hvordan den bare ligger inni plastfolien sin med en pose over. Synes det blir så grisete og stygt. Så etter noe man kan oppbevare den i men fant ikke noe spesielt. Liker forsåvidt at det skal se ryddig ut. Hvordan har dere det? Anonymkode: 7e4e1...b13
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2021 #2 Skrevet 18. mai 2021 Smør skal stå i romtemperatur Anonymkode: 961c0...d65 2
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2021 #3 Skrevet 18. mai 2021 AnonymBruker skrev (10 timer siden): Smør skal stå i romtemperatur Anonymkode: 961c0...d65 https://www.melk.no/Meierileksikon/Meieriprodukter/Smoer-Floete2/Smoer Holdbarheten er i utgangspunktet til dato på pakning, men vil forkortes dersom smøret står i romtemperatur i perioder. Det er viktig å lagre smøret ved ideell temperatur mellom 0-4 °C. Spis gjerne harskt smør du, for all del. Anonymkode: daee5...31f 1
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2021 #4 Skrevet 18. mai 2021 Kjøp deg en smørboks? https://bakerenogkokken.no/produkt/eva-solo-legio-nova-smorboks/?shopping_id_click=1067-21916-10784&gclid=CjwKCAjwy42FBhB2EiwAJY0yQj6au3ABMj96FwYFg_aNVUMhzgeFLPH50Q3fnRFD_pgJ1mDoue5cKRoCXlUQAvD_BwE Anonymkode: daee5...31f
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2021 #5 Skrevet 18. mai 2021 AnonymBruker skrev (9 minutter siden): https://www.melk.no/Meierileksikon/Meieriprodukter/Smoer-Floete2/Smoer Holdbarheten er i utgangspunktet til dato på pakning, men vil forkortes dersom smøret står i romtemperatur i perioder. Det er viktig å lagre smøret ved ideell temperatur mellom 0-4 °C. Spis gjerne harskt smør du, for all del. Anonymkode: daee5...31f Det avhenger jo av hvor ofte man spiser smør. Smøret ble alltid oppbevart i romtemperatur hjemme når jeg vokste opp. Med 4 stykker som brukte smør på brødskiver til frokost, lunsj og kvelds rakk ikke smøret å bli i nærheten av harskt. Anonymkode: 4f052...d8c 2
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2021 #6 Skrevet 18. mai 2021 AnonymBruker skrev (19 minutter siden): https://www.melk.no/Meierileksikon/Meieriprodukter/Smoer-Floete2/Smoer Holdbarheten er i utgangspunktet til dato på pakning, men vil forkortes dersom smøret står i romtemperatur i perioder. Det er viktig å lagre smøret ved ideell temperatur mellom 0-4 °C. Spis gjerne harskt smør du, for all del. Anonymkode: daee5...31f Smør holder seg lett en uke eller to i romtemperatur altså. Jeg pleier å oppbevare smør i kjøleskapet fordi jeg trenger det ikke mykt. Hvis jeg har gjester som spiser brød, så lar jeg smøret ligge ute på kjøkkenbenken slik at det blir mykt. Anonymkode: 43ba2...4b1 2
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2021 #7 Skrevet 18. mai 2021 AnonymBruker skrev (57 minutter siden): https://www.melk.no/Meierileksikon/Meieriprodukter/Smoer-Floete2/Smoer Holdbarheten er i utgangspunktet til dato på pakning, men vil forkortes dersom smøret står i romtemperatur i perioder. Det er viktig å lagre smøret ved ideell temperatur mellom 0-4 °C. Spis gjerne harskt smør du, for all del. Anonymkode: daee5...31f Klart, men jeg bruker smøret mitt jeg. Gjerne et kilo i uka. Anonymkode: 961c0...d65 2
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2021 #8 Skrevet 19. mai 2021 Jeg regner med at du mener disse halvkilospakkene med meierismør, ikke bordsmør? Jeg pakker det bare inn i papiret igjen og legger det i kjøleskapet, men jeg er enig i at det ikke er optimalt. Jeg har vært på jakt etter en smørskål, men har hatt problemer med å finne en i passe størrelse og som faktisk er tett. Finner jeg en som fyller kriteriene, skal jeg ta den i bruk og være kvitt det ekle smørpapiret for alltid Anonymkode: 763b2...2ca
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2021 #9 Skrevet 19. mai 2021 Finnes mye forskjellig dersom du googler "smørboks". Anonymkode: 88396...4fa
Tala Skrevet 19. mai 2021 #10 Skrevet 19. mai 2021 Jeg oppbevarer smør i kjøleskap i den pakken som den kommer med.🙂 1
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2021 #11 Skrevet 19. mai 2021 Oppbevarer i kjøleskap og bruker ostehøvel til å skjære skiver av den som går enten på brødskiver eller i stekepanna. Anonymkode: 2677a...3c7 1
Maskopi Skrevet 19. mai 2021 #12 Skrevet 19. mai 2021 Har en smørboks fra Tupperware som jeg kjøpte for sikkert 10 år siden
AnonymBruker Skrevet 20. mai 2021 #13 Skrevet 20. mai 2021 AnonymBruker skrev (På 18.5.2021 den 23.57): Klart, men jeg bruker smøret mitt jeg. Gjerne et kilo i uka. Anonymkode: 961c0...d65 Ett kilo? Om vi tar utgangspunktet i meierismør så betyr det at du spiser nesten 7500 kcal i uka, i rent smør 🥴 Anonymkode: daee5...31f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå