Gå til innhold

kremen til gulrotkake..hvordan dandere den uten sprøytepose?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Tips? Skal ha med ei gulrotkake idag....og har ingen sprøytepose. Hvordan få den ekstra fin uten?

Anonymkode: 9eb3a...70e

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Om kremen har passe tykk konsistens så er det lett å få en fin kake ved hjelp ev en skje.Ta en vanlig matskje og «dra+halvsnurr» over hele kaken. Var kanskje ikke så godt forklart....🙈

Anonymkode: ece1d...b64

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Om kremen har passe tykk konsistens så er det lett å få en fin kake ved hjelp ev en skje.Ta en vanlig matskje og «dra+halvsnurr» over hele kaken. Var kanskje ikke så godt forklart....🙈

Anonymkode: ece1d...b64

Joda tror jeg skjønte :) ts

Anonymkode: 9eb3a...70e

Skrevet

Har du ingen poser? Du kan vel bare bruke vanlig pose og klippe hull i den? 

 

  • Liker 1
Skrevet

Jeg pleier bare å smøre utover og lage mønster med gaffel. 

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
Adara skrev (3 minutter siden):

Har du ingen poser? Du kan vel bare bruke vanlig pose og klippe hull i den? 

 

og lage hva?

Anonymkode: 9eb3a...70e

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

og lage hva?

Anonymkode: 9eb3a...70e

Sånn sprøytepose? Eller misforstod jeg 🤭

image.png.3e33487e91bce698373db9887f16499e.png

  • Liker 1
Skrevet

Jeg pleier lage rutet mønster med en gaffel, og så ha revet sjokolade over, da skjuler man eventuelle skjønnhetsfeil 😄
Og pynter med enten større sjokoladebiter langs kanten, eller nøtter :) 
Grovrevet mandler er også nydelig å strø over :) 

  • Liker 1
Skrevet

Bruker aldri sprøyteposer, det er flashback til familieselskaper med uendelige mengder bløtkaker og gamle folk, og alle forberedelsene som måtte gjøres i forkant 😬

Gulrotkake er nok den kaken jeg lager oftest, og smører bare kremen utover med en kniv. Liker ikke at det skal være helt slett, så det blir litt rukker som mykner når kremen setter seg litt. Funker ihvertfall fint med ostekrem av Philadelphia, melis, smør og vaniljesukker.

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...