AnonymBruker Skrevet 16. mai 2021 #1 Skrevet 16. mai 2021 Skal ha med grillspyd til en venninne i morgen. Vi har trespyd og vet at disse skal bløtlegges før de legges på grillen, men hvordan kan jeg gjøre dette om jeg vil forberede mest mulig i dag? Kutte opp grønnsaker i dag, tre dem på i morgen? Skal bare ha grønnsaker på spydene, ikke noe kjøtt Anonymkode: ce64e...18d
Menemen Skrevet 16. mai 2021 #2 Skrevet 16. mai 2021 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Kutte opp grønnsaker i dag, tre dem på i morgen? Høres ut som en plan
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå