AnonymBruker Skrevet 16. mai 2021 #1 Skrevet 16. mai 2021 Hjelp! Tidligere i dag lagde jeg en marengsbunn, stekte den i 1,5 time, men oppdaget nå at den er rå inni. Kan jeg redde den? Kan jeg putte den inn i ovnen 1 time til? Hvilken temperatur skal jeg ha på? Anonymkode: a7293...44c
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2021 #2 Skrevet 16. mai 2021 Jeg ville nok laget en ny. Tipper den blir steinhard utenpå om du steker den på nytt nå. Anonymkode: 7dda2...145
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2021 #3 Skrevet 16. mai 2021 2 minutter siden, AnonymBruker said: Jeg ville nok laget en ny. Tipper den blir steinhard utenpå om du steker den på nytt nå. Anonymkode: 7dda2...145 Selv om jeg har veeeldig lav temperatur? Har dessverre ikke nok egg til å lage en ny 😕 Kan eventuelt lage brownies da jeg har en pakke ferdigmix 😅 Anonymkode: a7293...44c
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2021 #4 Skrevet 16. mai 2021 Hvis du har laget pavlovabunn skal den jo være myk inni. Marengsbunn skal være hard, men spør du meg er ikke marengsbunn godt siden den er så hard. Kanskje du bare kan bruke den som en pavlovabunn? Anonymkode: 52e3b...348
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2021 #5 Skrevet 16. mai 2021 2 minutter siden, AnonymBruker said: Hvis du har laget pavlovabunn skal den jo være myk inni. Marengsbunn skal være hard, men spør du meg er ikke marengsbunn godt siden den er så hard. Kanskje du bare kan bruke den som en pavlovabunn? Anonymkode: 52e3b...348 Det er til pavlova! Men den skal vel ikke være helt skum inni? 😅 Anonymkode: a7293...44c
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2021 #6 Skrevet 16. mai 2021 Den er som ustekt kakerøre inni. Ikke fullstendig flytende, men nesten... Anonymkode: a7293...44c
Camillapb Skrevet 16. mai 2021 #7 Skrevet 16. mai 2021 Jeg hadde gitt den 5-10 min i ovnen med aluminiumsfolie over!
Snurrepurre Skrevet 16. mai 2021 #8 Skrevet 16. mai 2021 Den skal ikke være flytende inni nei 😅 Hadde puttet den inni ovnen litt til! Bedre med en overstekt marengsbunn enn rå pavlovabunn 🙈 😄 den ene er jo god men ikke perfekt, og den andre er uspiselig 🙈.
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2021 #9 Skrevet 16. mai 2021 Nei, vil bli for hard utenpå. Knekk av det som er tørt. Og lag Eton Mess (eller en variant av det) i stedet Anonymkode: 959da...e01 2
Brunhilde Skrevet 16. mai 2021 #10 Skrevet 16. mai 2021 AnonymBruker skrev (51 minutter siden): Det er til pavlova! Men den skal vel ikke være helt skum inni? 😅 Anonymkode: a7293...44c Den skal ikke være flytende, men den kan godt være litt marshmellowsaktig under den sprø overflaten. Det er det aller beste. Sett den i ovnen på 100 grader i 30 minutter, slå av ovnen og la den stå til i morgen tidlig, da tenker jeg den blir bra.
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2021 #11 Skrevet 16. mai 2021 Har hatt den i ovnen nå i ca. 45 min på 100 grader. Men den er jo fremdeles nesten helt rå inni? 😅 Er det noe feil jeg gjør når jeg lager den mon tro? 6 eggehviter pisket stivt, sukker, maisena og edikk. Anonymkode: a7293...44c
Brunhilde Skrevet 17. mai 2021 #12 Skrevet 17. mai 2021 Du har for lav temperatur til å steke den. Den oppskriften jeg bruker sier 1,5 timer på nest nederste rille og 120 grader. Da slår jeg av ovnen etter 1,5 timer og lar bunnen stå til neste morgen. Jeg bruker 4 eggehviter til denne. Men hvordan vet du at den er rå inni? Driver du og kutter i den? Det er ganske lett å sjekke om den er ferdig, da er den lett og løsner lett fra bakepapiret.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå