AnonymBruker Skrevet 16. mai 2021 #1 Skrevet 16. mai 2021 Med rotstappe og løksaus, og der man kan bruke rester til suppe/lapskaus? Og har dere gode oppskrifter? Liker ikke lam Anonymkode: cc5c0...6ec
Fabienne Skrevet 17. mai 2021 #3 Skrevet 17. mai 2021 Jeg bruker røkt svineknoke. Lar den trekke i 2,5 -3 timer sammen med pepperkorn og noen laurbærblad. Skummer av i begynnelsen og siler kraften etter knoken er ferdig. Renser knoken og har kålrabistabbe og eventuelt kokte poteter til. I suppe/lapskaus har jeg rotgrønnsaker, poteter og purre i kraften sammen med kjøttet. Jeg bruker persillerot, pastinakk, gulrøtter, sellerirot og kålrot i tillegg til poteter og purre (has i på slutten). Leveres med brød/flatbrød og smør, og hakket persille og en raus mengde nykvernet pepper på toppen. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå