Gå til innhold

Hvilket saltkjøtt er best?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Med rotstappe og løksaus, og der man kan bruke rester til suppe/lapskaus? Og har dere gode oppskrifter? Liker ikke lam

Anonymkode: cc5c0...6ec

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg bruker røkt svineknoke. Lar den trekke i 2,5 -3 timer sammen med pepperkorn og noen laurbærblad. Skummer av i begynnelsen og siler kraften etter knoken er ferdig. Renser knoken og har kålrabistabbe og eventuelt kokte poteter til. 

I suppe/lapskaus har jeg rotgrønnsaker, poteter og purre i kraften sammen med kjøttet. Jeg bruker persillerot, pastinakk, gulrøtter, sellerirot og kålrot i tillegg til poteter og purre (has i på slutten). Leveres med brød/flatbrød og smør, og hakket persille og en raus mengde nykvernet pepper på toppen. 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...