Gå til innhold

Pavlovabunn


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hjelp!

 

Laget pavlovabunnen nå, og den ble alt for sprø. Hva har jeg gjort feil? Jeg fulgte oppskrift og framgangsmåte til punkt og prikke :sukk: Har laget det mange ganger før, og aldri opplevd dette...

Anonymkode: c7267...76f

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Kan være størrelsen på eggene som har gjort at du har hatt for lite eggehvite i forhold til sukker.

Anonymkode: e9c77...9d9

AnonymBruker
Skrevet

Den er jo god når den er sprø også 🙂. Helt tørr som Pikekyss-marengs fra butikken 🙂. Skal ta ut min snart, og er spent. Lagde stor i langpanne i år 🇧🇻🙂

Anonymkode: 0d9c4...a08

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Den er jo god når den er sprø også 🙂. Helt tørr som Pikekyss-marengs fra butikken 🙂. Skal ta ut min snart, og er spent. Lagde stor i langpanne i år 🇧🇻🙂

Anonymkode: 0d9c4...a08

Ja, smaken er ok, og den blir vel litt mer bløt når jeg får pyntet den, men...

AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Kan være størrelsen på eggene som har gjort at du har hatt for lite eggehvite i forhold til sukker.

Anonymkode: e9c77...9d9

Kanskje. Det var store egg, da.

Anonymkode: c7267...76f

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...