AnonymBruker Skrevet 16. mai 2021 #1 Skrevet 16. mai 2021 Hjelp! Laget pavlovabunnen nå, og den ble alt for sprø. Hva har jeg gjort feil? Jeg fulgte oppskrift og framgangsmåte til punkt og prikke Har laget det mange ganger før, og aldri opplevd dette... Anonymkode: c7267...76f
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2021 #2 Skrevet 16. mai 2021 Kan være størrelsen på eggene som har gjort at du har hatt for lite eggehvite i forhold til sukker. Anonymkode: e9c77...9d9
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2021 #3 Skrevet 16. mai 2021 Den er jo god når den er sprø også 🙂. Helt tørr som Pikekyss-marengs fra butikken 🙂. Skal ta ut min snart, og er spent. Lagde stor i langpanne i år 🇧🇻🙂 Anonymkode: 0d9c4...a08
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2021 #4 Skrevet 16. mai 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Den er jo god når den er sprø også 🙂. Helt tørr som Pikekyss-marengs fra butikken 🙂. Skal ta ut min snart, og er spent. Lagde stor i langpanne i år 🇧🇻🙂 Anonymkode: 0d9c4...a08 Ja, smaken er ok, og den blir vel litt mer bløt når jeg får pyntet den, men... AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Kan være størrelsen på eggene som har gjort at du har hatt for lite eggehvite i forhold til sukker. Anonymkode: e9c77...9d9 Kanskje. Det var store egg, da. Anonymkode: c7267...76f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå