Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Fra hvilken alder? 

Anonymkode: 8626f...45c

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vanligvis så kan man spise «alt» fra 1-års alderen og med så strenge kontroller i Norge hadde jeg ikke vært bekymret for bakteriene.. Men vet ikke helt hva jeg synes om at en på 1 år får så mye salt. 

Hadde ikke gitt salami hver dag, men en gang i blant er ikke farlig. :) 

Fra 3-4 års alderen er greit for meg at de spiser «hver dag». 

AnonymBruker
Skrevet

Fra de kunne spise brød. Altså fra 6 måneder.

Anonymkode: ca880...11a

  • Liker 5
AnonymBruker
Skrevet

Det er vel ikke oppgitt noen nedre alder for dette? Tenker du på risiko for listeria for gravide? Du kan trygt gi både kald og varmebehandlet salami fra barnet klarer å spise dette. Selv om det er salt. Kaviar og annet salt pålegg er ok i følge helsesykepleier. Men ikke gi saltmat mye og ofte da 🙂

Anonymkode: 9b96b...fa1

  • Liker 4

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...