Kenelz Skrevet 15. mai 2021 #2 Skrevet 15. mai 2021 Vanligvis så kan man spise «alt» fra 1-års alderen og med så strenge kontroller i Norge hadde jeg ikke vært bekymret for bakteriene.. Men vet ikke helt hva jeg synes om at en på 1 år får så mye salt. Hadde ikke gitt salami hver dag, men en gang i blant er ikke farlig. Fra 3-4 års alderen er greit for meg at de spiser «hver dag».
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2021 #3 Skrevet 15. mai 2021 Fra de kunne spise brød. Altså fra 6 måneder. Anonymkode: ca880...11a 5
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2021 #4 Skrevet 15. mai 2021 Det er vel ikke oppgitt noen nedre alder for dette? Tenker du på risiko for listeria for gravide? Du kan trygt gi både kald og varmebehandlet salami fra barnet klarer å spise dette. Selv om det er salt. Kaviar og annet salt pålegg er ok i følge helsesykepleier. Men ikke gi saltmat mye og ofte da 🙂 Anonymkode: 9b96b...fa1 4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå