Gjest Olava Skrevet 4. september 2005 #1 Skrevet 4. september 2005 Jeg planlegger å lage finnbiff (gryte med hovedingredienser reinsdyrkjøtt, løk, sopp og rømme) til 40-årsdagen. Har invitert 60 gjester. Derfor må jeg lage maten på forhånd. Å fryse stekt kjøtt går jo bra, men kan jeg lage hele greia og fryse den ned, eller hvordan går det da med rømmen???
Nieida Skrevet 5. september 2005 #2 Skrevet 5. september 2005 Finnebiffen kan fint fryses. Du må ikke tilsette rømme før du skal servere maten. Ikke frys den med rømme. Hvis jeg var deg ville jeg heller bruke matfløte til finnebiffen framfor rømme...
Gjest Olava Skrevet 8. september 2005 #3 Skrevet 8. september 2005 Takk for svar! Hvis jeg bruker fløte, kan den da fryses (med fløten i)?
Gjest Olava Skrevet 12. september 2005 #5 Skrevet 12. september 2005 Tusen takk for svar, da kan jeg jo lage ferdig hele greia på forhånd!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå