Gå til innhold

Farge på pavlova-marengs ?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Er det mulig å bruke konditorfarge i marengsen for å få litt farge eller vil da marengsen ikke stivne?

Anonymkode: 2ae17...ad2

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Vet ikke med vanlig konditorfarge, men det går helt fint med paste, som fra cacas. 

Anonymkode: 3ddc5...f04

AnonymBruker
Skrevet

Det går helt fint med vanlig konditorfarge fra matbutikker også.

Anonymkode: ad595...1e4

AnonymBruker
Skrevet

Har bare brukt gelefarge selv, for det er det som står i de fleste oppskriftene at man skal bruke pga at for mye væske kan gjøre at marengsen faller sammen. 

Anonymkode: 4f58b...196

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...