AnonymBruker Skrevet 11. mai 2021 #1 Skrevet 11. mai 2021 Hei. Laget boller idag. Brukte en gammel kenwood maskin som jeg har arvet. Etter jeg va ferdig og skulle vaske la jeg merke til at det var litt grålig belegg på jernkroken, var lett å fjerne, men hva kommer det av? Og er det farlig å spise bollene nå? Tror mannen hadde hatt kroken i oppvasken, noe jeg vet man ikke skal. Noen som har erfaring med dette? Anonymkode: 307e4...c52
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2021 #2 Skrevet 11. mai 2021 Vi spiser dette - har ikke daua enda 😅 Anonymkode: c5c02...d4a
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2021 #3 Skrevet 11. mai 2021 3 minutter siden, AnonymBruker said: Vi spiser dette - har ikke daua enda 😅 Anonymkode: c5c02...d4a Dere spiser hva da? Grått belegg? Anonymkode: 02cb0...3b4
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2021 #4 Skrevet 11. mai 2021 Den skal ikke i oppvaskmaskin. Da kommer belegget fordi kroken reagerer på såpe og varmen. Anonymkode: 66f6c...343
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2021 #5 Skrevet 11. mai 2021 På min også !! Vasker men det kommer nytt eller går ikke bort. Har vært sånn i minst to år. Jeg baker og spiser alt mulig til tross:) Men har lenge lurt på om det er noe jeg kunne gjort med saken. Så takk for at du tok det opp, følger med på tråden i tilfelle råd dukker opp Anonymkode: ed7c1...339
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2021 #6 Skrevet 11. mai 2021 Sånn fikser du det: https://dinside.dagbladet.no/bolig/slik-fikser-du-oksiderte-kjokkenredskaper/61230791 Anonymkode: 562b9...235
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2021 #7 Skrevet 11. mai 2021 AnonymBruker skrev (6 timer siden): Sånn fikser du det: https://dinside.dagbladet.no/bolig/slik-fikser-du-oksiderte-kjokkenredskaper/61230791 Anonymkode: 562b9...235 Takk 😂😂 Anonymkode: ed7c1...339
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå