Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

AnonymBruker

Koldtbord: Eggerøre med gressløk, røkelaks, potetsalat, godt brød, kringle, godt smør, aioli/majones, litt grønt, en salat

Spekemat: Mårpølse, spekeskinke, fenalår. Og selvsagt rømmegrøt!

Tapas: Bacondadler, melon og asparges med spekeskinke, lefseruller 

Til dessert: pavlova eller is/krem/fløte/vaniljesaus med bær

Anonymkode: 8d3a5...aed

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1477438-17-mai-meny-brunch/#findComment-27550215
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg og noen venninner skal lage koldtbord frokost: Eggerøre med gressløk, røkt laks, gode rundstykker, div. spekemat, salat, tomat, agurk, løk osv. som pynt/salat, potetsalat, godt smør, fancy ost, marmelader, leverpostei, majones, har noe sylte i frysa som må spises opp, friske jordbær dyppet i sjokolade, noen sitronskiver osv.

Blir sodd til middag av ren latskap:) I fjor var det rømmegrøt. Plommekake laget på semulegryn(venninne som står for den), og multekrem med selvplukka multer som dessert:)

Ikke laget så mye tapas, men jeg laget speltlomper med kremost, røkt laks og rødløk og de gikk ned på høykant. Vannmelon og ost er også godt sammen, skjær i terninger og stikk en tannpirker i.

Anonymkode: 07347...400

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1477438-17-mai-meny-brunch/#findComment-27557185
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...