Gjest 1111 Skrevet 4. september 2005 #1 Skrevet 4. september 2005 Hva skal jeg pensle med hvis jeg vil ha et mykt bakerverk?
Brunhilde Skrevet 4. september 2005 #2 Skrevet 4. september 2005 Melk eller egg. Jeg foretrekker egg fordi jeg liker den blanke overflaten. Det avgjørende for om bakverket skal bli mykt er ofte typen væske du bruker. Jeg bruker melk til gjærbakst der jeg ønsker myk skorpe (boller, 12-øres etc.) og vann når jeg gjerne vil at den skal bli sprø som i rundstykker. God bakings!
Gjest gjesta Skrevet 4. september 2005 #3 Skrevet 4. september 2005 Jeg foretrekker også melk til mykt bakverk som boller.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå