AnonymBruker Skrevet 9. mai 2021 #1 Skrevet 9. mai 2021 Jeg har så lyst til å steke vafler til kollegaene mine, men synes aldri jeg finner en oppskrift som er god nok. Sist brukte jeg den norske sjømannskirkens oppskrift, men synes de ble litt... kjedelige? Trikset er vel enten kefir eller rømme. Jeg vil gjerne ha vafler som blir saftige inni og litt crispy på utsiden. Har du en favorittoppskrift å anbefale? Da blir jeg veldig glad 😊 Anonymkode: f392e...970
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2021 #2 Skrevet 9. mai 2021 Noen tilsetter solo brus for å få de sprøe og gode Anonymkode: c0b35...ac5
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2021 #3 Skrevet 9. mai 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Noen tilsetter solo brus for å få de sprøe og gode Anonymkode: c0b35...ac5 Jeg har ikke prøvd den selv, men her er en oppskrift: https://www.rema.no/oppskrifter/bakst/vafler/paskevafler-med-solo/ Anonymkode: c0b35...ac5
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2021 #4 Skrevet 9. mai 2021 Må ha med surmelk eller rømme i, en dæsj med kardemomme. Anonymkode: ea762...20d 1
Prøver18 Skrevet 9. mai 2021 #5 Skrevet 9. mai 2021 4 dl mel 4 dl melk 3 egg 5ss sukker 1 ts bakepulver 1 tskje kardemomme 100gram smelta smør. Smaker latterlig godt. Blir ca 12 vafler. 1
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2021 #6 Skrevet 9. mai 2021 Toro sine! Feiler aldri. Sprø og gode Anonymkode: 31f51...a8c 2
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2021 #7 Skrevet 9. mai 2021 https://krem.no/hjem/spro-vafler/ https://mills.no/oppskrift/melange/slik-lager-du-spro-vafler/ Anonymkode: c0b35...ac5
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2021 #8 Skrevet 9. mai 2021 3 minutter siden, AnonymBruker said: Noen tilsetter solo brus for å få de sprøe og gode Anonymkode: c0b35...ac5 ville heller brukt Farris naturell Anonymkode: 29fcd...66b
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2021 #9 Skrevet 9. mai 2021 mye fett i røra, gir sprø vafler Anonymkode: 29fcd...66b
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2021 #10 Skrevet 10. mai 2021 Rart at du synes sjømannskirken (som er kåret til de beste, og jeg er helt enig) er kjedelige, og etterpå sier at trikset er kefir/rømme (sjømannskirkens inneholder kulturmelk, det er samme greia) og vil ha vafler som er myke inni og sprø utenpå (igjen akkurat slik sjømannskirkens er). Tror ikke du vet hva du vil ha en gang. Anonymkode: 544c1...a7d 1
Brunhilde Skrevet 10. mai 2021 #11 Skrevet 10. mai 2021 På Trines matblogg ligger det en oppskrift på "Moods of Norway"vafler. Det er den jeg bruker oftest når jeg lager vafler. Jeg syns de er gode. I oppskriften brukes kanel, jeg har i kardemomme i stedet for.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå