Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg er veldig glad i pizza med peperoni/chorizo på, men synes jeg har lest av man skal være forsiktig med spekemat. Kan jeg spise dette?

Og spekeskinke, kan det spises om det er stekt på pizza? Eller burde man holde seg langt unna? 

Anonymkode: 8549d...3a0

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Så lenge det varmebehandles er det greit 

Anonymkode: cf0da...cec

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
8 minutter siden, AnonymBruker said:

Jeg er veldig glad i pizza med peperoni/chorizo på, men synes jeg har lest av man skal være forsiktig med spekemat. Kan jeg spise dette?

Og spekeskinke, kan det spises om det er stekt på pizza? Eller burde man holde seg langt unna? 

Anonymkode: 8549d...3a0

Det er bare å spise spekemat som har blitt varmebehandlet :)  Peperoni og spekeskinke på pizza blir jo stekt på over 200 grader pluss, det dreper det meste. 

Det er rått kjøtt man skal unngå, men selv spekemat i Norge er vanligvis veldig trygt.

Anonymkode: c6e54...0f1

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

For å si det sånn; jeg fråtser når vi lager pizza med serranoskinke og blåmuggost 😄

Anonymkode: ba34c...eb4

  • Liker 3

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...