AnonymBruker Skrevet 7. mai 2021 #1 Skrevet 7. mai 2021 Jeg og kjæresten reiser på hytta 13. mai, og drar hjem på kvelden den 16. mai. Da skal vi til min leilighet. Jeg vil gjerne gjøre det hyggelig på 17. mai, og servere noe godt og spise. Dessverre reiser kjæresten hjem til seg på formiddagen 17. mai. Da tenker jeg at jeg bør lage noe brunsj, og kanskje bake en kake. Vi kan ikke drikke alkohol (siden han kjører bil). Ønsker helst å ha planlagt og handlet inn det meste før vi reiser den 13., slik at det ikke blir så mye stress. Det er vår første 17. mai sammen, så jeg vil gjerne gjøre det litt hyggelig. Er det noen som har noen forslag til hva jeg kan lage? 🙂 Anonymkode: 522c1...5cc 1
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2021 #2 Skrevet 7. mai 2021 varme rundstykker, lag eggerøre. varm karbonader og stekt løk du har laget klart på forhånd (gjerne i frysen). kjøp spekeskinke og ferdig potetsalat til. lag skillingsboller som du fryser, og varmer i ovnen på dagen. ha på melisglasur Anonymkode: e5e6a...a01 4
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2021 #3 Skrevet 7. mai 2021 AnonymBruker skrev (9 minutter siden): varme rundstykker, lag eggerøre. varm karbonader og stekt løk du har laget klart på forhånd (gjerne i frysen). kjøp spekeskinke og ferdig potetsalat til. lag skillingsboller som du fryser, og varmer i ovnen på dagen. ha på melisglasur Anonymkode: e5e6a...a01 Takk for tips! 😀 Anonymkode: 522c1...5cc
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2021 #4 Skrevet 11. mai 2021 Rømmegrøt og spekemat er lettvindt og godt. Grøten kan lages lenge før og fryses, Anonymkode: 93e8e...cde 1
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2021 #5 Skrevet 12. mai 2021 Jeg lager spekemat og ostefat når jeg skal gjøre det enkelt og må handle inn på noen dager på forhånd. Anonymkode: ef202...a1c
visp Skrevet 12. mai 2021 #6 Skrevet 12. mai 2021 AnonymBruker skrev (19 timer siden): Rømmegrøt og spekemat er lettvindt og godt. Grøten kan lages lenge før og fryses, Anonymkode: 93e8e...cde Kan den? Blir den ikke rar i konsistensen?
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2021 #7 Skrevet 12. mai 2021 Det klassiske er jo lettvint! Spekemat, eggerøre (kan lages dagen før), røkelaks, potetsalat (ferdig), kringle, godt smør, rømmegrøt (fjordland), is med bær til dessert. Anonymkode: aec58...2b8
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2021 #8 Skrevet 13. mai 2021 Her er min meny for årets 17. mai. Vi blir 6-8 personer, bare nær familie 😊 En pai som jeg lager dagen før, og lunker litt før servering Spekemat, røkt laks, hardkokte egg og eggerøre Kyllingklubber og waldorfsalat Masse oppskårne grønnsaker/ salat + litt vanlig pålegg som jeg alltid har (som f.eks ost, sursild, grov leverpostei, syltetøy). I år blir det familiefeiring, men ellers er jeg mest vant med å være i venninnelag denne dagen. Da pleier vi også å ha en solid brunch, men da tar vi alltid med oss litt hver og dekker opp i fellesskap. Anonymkode: c1b92...38d
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2021 #9 Skrevet 13. mai 2021 Snitter er veldig godt. Ferdig oppkuttet loff, roastbiff, reker, karbonade. Så lenge det kun er til to, tar det ikke så lang tid å lage. Når du kommer jeg baker du pavlova som kan hvile i ovnen natt til 17 mai. Pynte den tar ikke lang tid Anonymkode: 09276...afd
Gjest Smeltemann Skrevet 13. mai 2021 #10 Skrevet 13. mai 2021 visp skrev (14 timer siden): Kan den? Blir den ikke rar i konsistensen? Ville ikke fryst grøten jeg heller.
Gjest Smeltemann Skrevet 13. mai 2021 #11 Skrevet 13. mai 2021 Du kan lage deler av et koldtbord, kanskje varme noe kylling med ris til. Det meste av mat går egentlig veldig fort å lage.
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2021 #12 Skrevet 13. mai 2021 Vi skal ha Spekemat 😊 Anonymkode: f71a6...7cb
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå