Gå til innhold

Tournedos med kryddersmør


Anbefalte innlegg

Skrevet

Lurer på hvordan jeg sjærer opp kjøttet hvis jeg skal ha kryddersmør i en sånn spiral inne i tournedosen. Har et helt stykke med indrefilet jeg skal bruke.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg innbiller meg at du skal banke det flatt, ta på kryddersmør og rulle sammen?

Skrevet

Var det jeg tenkte også, men har ikke lyst å banke :ler:

Kanskje jeg bare skal lage vanlig tournedos og smyge kryddersmør oppå kjøttet før jeg serverer, sånn at det smelter på kjøttet.

Skrevet

Tror det er den eneste måten å gjøre det på om du ikke skal banke ;) Ser ellers for meg et i-hjel-stukket kjøtt :ler:

Skrevet

:ler: man vet jo aldri om det finnes noen supre triks - kjøttet er så veldig mørt, er redd for å banke det i stykker.

Tror jeg jukser jeg da.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...