Arwen Skrevet 3. september 2005 #1 Skrevet 3. september 2005 Lurer på hvordan jeg sjærer opp kjøttet hvis jeg skal ha kryddersmør i en sånn spiral inne i tournedosen. Har et helt stykke med indrefilet jeg skal bruke.
Gjest 1111 Skrevet 3. september 2005 #2 Skrevet 3. september 2005 Jeg innbiller meg at du skal banke det flatt, ta på kryddersmør og rulle sammen?
Arwen Skrevet 3. september 2005 Forfatter #3 Skrevet 3. september 2005 Var det jeg tenkte også, men har ikke lyst å banke Kanskje jeg bare skal lage vanlig tournedos og smyge kryddersmør oppå kjøttet før jeg serverer, sånn at det smelter på kjøttet.
Gjest 1111 Skrevet 3. september 2005 #4 Skrevet 3. september 2005 Tror det er den eneste måten å gjøre det på om du ikke skal banke Ser ellers for meg et i-hjel-stukket kjøtt
Arwen Skrevet 3. september 2005 Forfatter #5 Skrevet 3. september 2005 man vet jo aldri om det finnes noen supre triks - kjøttet er så veldig mørt, er redd for å banke det i stykker. Tror jeg jukser jeg da.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå