Gjest Varg-Menja Skrevet 3. september 2005 #1 Skrevet 3. september 2005 Er det noen som vet hvordan man lager bulgur-ris? Har fått dette servert på kafe, og det er fantastisk godt, men har desverre aldri funnet noen oppskrift på det.
Gjest gaja ii Skrevet 3. september 2005 #2 Skrevet 3. september 2005 bulgur er ikke ris, det er en slags hvete. du får kjøpt det på innvandrerbutikker
Gjest piaf Skrevet 3. september 2005 #3 Skrevet 3. september 2005 Bulgur brukes mye i tyrkisk mat - søk på nettet så finner du nok mange oppskrifter, eller sjekk en kokebok med tyrkisk mat. Kan tilberedes helt naturell, eller feks med løk og tomat, som jeg synes er best. Man skiller mellom fin og medium størrelse gryn, de største brukes varme på samme måte som ris, de minste til feks taboulleh, salat med tomater, løk og urter (som også gjerne lages med couscous). Har vært flere tråder om bulgur i det siste, se feks denne.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå