Gå til innhold

Hvem er babyene/barna som blir testet med corona vaksine NÅ?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Velger å være anonym mtp et svært betent tema. Moderator må gjerne flytte innlegget siden. Evt slette det dersom det oppleves for provoserende på noen måte.
 

Tema testing av vaksiner har dukket opp her rett som det er. Men det stort sett kun preget av spekulasjoner og lite dokumentasjon. Og jeg savner virkelig mer dokumentasjon rundt dette. Skremmende at det er så hemmelighetsfullt.
 

Det blir fortalt at snart skal vaksinene være klare og godkjent også for barn. Så det pågår mest sannsynlig testing av barne- og baby ‘forsøkskaniner’ i stor omfang rundt om i verden nå. Men INGEN snakker om hvem disse barna er, som blir ‘ofret’ for ‘for felleskapet’. Alle vet derimot at det mye sannsynlig er fattige land som blir lurt, presset eller manipulert til dette.

En ting er sikkert. I Norge hadde vi IKKE fått ofret babyene eller barna våre for testing av helt nye vaksiner som ikke har vært testet på barn før. IKKE en gang om vi insisterte Da hadde vi heller blitt meldt til barnevernet. 

For uansett hvor viktig denne testingen er for fellesskapet og ‘å redde verden’, så blir barna brukt og risikerer liv og helse i denne prosessen. Har de selv fått valget om de ønsker å teste seg?...
 

Hva tenker dette rundt dette tema? 

Anonymkode: 08c13...3b2

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er ikke babyer, det er tenåringer. Barna til leger i USA, og de har samtykket. Dette har vært oppe i koronaforumet, og besvart der.

Anonymkode: 64a15...d60

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uansett hvordan de tester så blir det ikke aktuelt for verken store og små å ta en vaksine nå. Vi avventer inntil høsten, eventuelt neste. Da vet vi mer om bivirkninger og hvordan det påvirker kroppen.

Test kan vi ta om vi vil gjøre noe som krever "pass" og utlandet er det ingen av oss som vil til.

Anonymkode: 33cd5...87b

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...