Gå til innhold

Hvor lang tid bruker kjøtt på å tine?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg spiser middag kl 16 hver dag

Har for første gang vært økonomisk og kjøpt frossent kjøtt

når tar jeg opp kyllingen?

når tar jeg opp fisken? 
 

tiner jeg de på kjøkkenbenken eller i kjøleskapet?

Anonymkode: 1051a...cfb

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg bruker å ta opp kvelden før, og tine i kjøleskapet.

AnonymBruker
Skrevet
Boetica skrev (2 minutter siden):

Jeg bruker å ta opp kvelden før, og tine i kjøleskapet.

Rekker jeg ikke å Tine det i dag? 😮 

men da tar jeg hvertfall morgendagens middag opp fra fryseren og inn i kjøleskapet nå 😅

ts

Anonymkode: 1051a...cfb

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Rekker jeg ikke å Tine det i dag? 😮 

men da tar jeg hvertfall morgendagens middag opp fra fryseren og inn i kjøleskapet nå 😅

ts

Anonymkode: 1051a...cfb

Jo du kan tine det i kaldvann, utrolig effektivt, kan bare plukke isen av etter en stund. Hvis du skal steke i panne er det best at kjøtt og fisk har romtemperatur og er tørket av med tørkepapir. Da setter det seg ikke så lett fast i panna.

AnonymBruker
Skrevet
Boetica skrev (9 minutter siden):

Jo du kan tine det i kaldvann, utrolig effektivt, kan bare plukke isen av etter en stund. Hvis du skal steke i panne er det best at kjøtt og fisk har romtemperatur og er tørket av med tørkepapir. Da setter det seg ikke så lett fast i panna.

Takk for tips! 😄 ante ikke at man kunne tørke kjøttet med papir 😆 skal prøve det etterpå

ts

Anonymkode: 1051a...cfb

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...