Gå til innhold

Er pastasalat med tomater, avokado, pesto og brokkoli Ok lunch i barnehagen hver dag?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Tanker?:) 

Anonymkode: cbf4b...15d

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Hver dag gir ikke variasjon...

Anonymkode: 1e15e...2e7

  • Liker 11
AnonymBruker
Skrevet

Høres bra ut synes jeg. Bedre enn brødskive hver dag.. Og brokkoli og avokado er jo kjempesunt

Anonymkode: 17298...db9

  • Liker 8
AnonymBruker
Skrevet

Særlig med fullkornpasta er jo dette veldig bra kombo som gir mye næring :) blir kanskje kjedelig med det samme hver eneste dag da, så jeg ville nok variert litt mer. 

Anonymkode: be9de...b9d

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet

Om det er det som skal til for at barnet spiser i barnehagen, så er det bare å sende med det.

Anonymkode: d7ebc...20c

  • Liker 12
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (16 minutter siden):

Tanker?:) 

Anonymkode: cbf4b...15d

Sikkert greit.Men selv blir jeg veldig fort sulten av salat og ikke så mye energi. 

Anonymkode: 47582...48c

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet

Høres flott ut! Kanskje du kan variere med andre grønnsaker innimellom, eller en omelett for å få variasjon?

Anonymkode: 70397...de8

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Villle lagt til noe kjøtt eller egg. Ikke så veldig mettende.

Anonymkode: bdf69...489

  • Liker 9
AnonymBruker
Skrevet

Lite protein, kanskje variere med bønner/linser, ostebiter, skinke, egg?

Anonymkode: e338e...899

  • Liker 9
AnonymBruker
Skrevet

Alder på barnet? 

Anonymkode: 03d02...975

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Barnet må i allefall klare å spise alt helt selv.

Anonymkode: 782e5...34a

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet

Mye bedre enn brødmat i alle fall, så lenge ratioen av pasta ikke er for stor, og du bruker nok fett. 

Anonymkode: 4cd7b...8b6

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
1 hour ago, AnonymBruker said:

Hver dag gir ikke variasjon...

Anonymkode: 1e15e...2e7

Hvis maten ellers er variert så er det en helt ok matpakke. Mye mer variert ennbrødskive med brunost.

Men jeg ville valgt fullkornspasta og kanskje en proteinkilde.

Anonymkode: acacc...63a

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet
1 hour ago, AnonymBruker said:

Hver dag gir ikke variasjon...

Anonymkode: 1e15e...2e7

Hvor mange barn er det ikke som spiser nøyaktig det samme på skiva hver lunsj i flere måneder i strekk? Herregud alt man skal flisespikke på :ler: 

Anonymkode: 72536...53a

  • Liker 22
AnonymBruker
Skrevet

Husk at det må oppbevares kaldt hele tiden, ellers kan spesielt pastaen bli farlig.

Anonymkode: 4788a...429

  • Liker 5
AnonymBruker
Skrevet

Ville droppet pastaen hver dag. Den blir til sukker til slutt uansett hvordan man vrir og vender på det. Et par ganger i uka er ok.

Anonymkode: ab3e8...2f4

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (23 minutter siden):

Husk at det må oppbevares kaldt hele tiden, ellers kan spesielt pastaen bli farlig.

Anonymkode: 4788a...429

Det går fint. 

Her har vi til og med kylling i matpakken. Som ligger i romtemperatur i opp til 4-6 timer. 

Det avgjørende er at man har god mathygiene frem til det tidspunktet maten tas ut av kjøleskapet. 

Anonymkode: 4cd7b...8b6

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Tenker at det er veldig mye salt i pesto, ellers er det sikkert ok. Er jo salt i f.eks kaviar og spekemat også, men man spiser gjerne mer pesto i salat enn som pålegg... Har selv en fireåring som er veldig glad i pesto, men vi spiser det ikke hver dag. 

Anonymkode: 23bd8...1ed

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (19 minutter siden):

Ville droppet pastaen hver dag. Den blir til sukker til slutt uansett hvordan man vrir og vender på det. Et par ganger i uka er ok.

Anonymkode: ab3e8...2f4

Brødmat blir jo også til sukker? 🙂

Anonymkode: 23bd8...1ed

  • Liker 10
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Tenker at det er veldig mye salt i pesto, ellers er det sikkert ok. Er jo salt i f.eks kaviar og spekemat også, men man spiser gjerne mer pesto i salat enn som pålegg... Har selv en fireåring som er veldig glad i pesto, men vi spiser det ikke hver dag. 

Anonymkode: 23bd8...1ed

Lager selv. Dropper salt, bruker usaltede pinjekjerner, og passer på saltinnholdet i parmasanen. 

(ikke TS, men enig i at man ikke bør gi unger butikkjøpt pesto på grunn av saltinnholdet) 

Anonymkode: 4cd7b...8b6

  • Liker 3

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...