AnonymBruker Skrevet 4. mai 2021 #2 Skrevet 4. mai 2021 Den er det bare å skjære opp med en gang. Har aldri latt den hvile. Den skal spises mens den er varm rett fra ovnen. Anonymkode: 1a827...5a0 4
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2021 #3 Skrevet 4. mai 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Den er det bare å skjære opp med en gang. Har aldri latt den hvile. Den skal spises mens den er varm rett fra ovnen. Anonymkode: 1a827...5a0 Nei, fagfolk sier den skal hvile. Men jeg husker ikke hvor lenge. Anonymkode: 3d0b0...daa 1
DaddyDom Skrevet 4. mai 2021 #4 Skrevet 4. mai 2021 (endret) Kommer an på hvor varm den er når den kommer ut, men 5min for en liten frossen variant, 10min for en større en eller som har stått på spesielt høy varme. Ish sånn operer jeg med. Hvis den er veldig liten og tynn så sikkert bare 2min. Endret 4. mai 2021 av DaddyDom 3
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2021 #5 Skrevet 4. mai 2021 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Nei, fagfolk sier den skal hvile. Men jeg husker ikke hvor lenge. Anonymkode: 3d0b0...daa Bare å spise. Ingenting å vente på. Anonymkode: 1a827...5a0 6
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2021 #6 Skrevet 4. mai 2021 Tenker alltid at jeg skal vente 5 minutter, men ender opp med å skjære den opp innen 30 sekunder. Anonymkode: df47a...97d 6
The Kavorka Skrevet 4. mai 2021 #7 Skrevet 4. mai 2021 Jeg lar den dampe av seg / hvile på rist noen minutter. Antall minutter varierer. Deler man pizzaen opp med en gang og legger bitene på f.eks. en tallerken, er det stor sjanse for at bunnen blir soggy og man vil se et fuktavtrykk der stykket har ligget. 3
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2021 #8 Skrevet 4. mai 2021 Hjemmelaget gjærbakst bør få hvile litt før du skærer i den. 5 min er sikkert nok. Anonymkode: 60574...a71 2
Viki6 Skrevet 4. mai 2021 #9 Skrevet 4. mai 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Hjemmelaget gjærbakst bør få hvile litt før du skærer i den. 5 min er sikkert nok. Anonymkode: 60574...a71 Skjærer
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2021 #11 Skrevet 4. mai 2021 AnonymBruker skrev (12 minutter siden): Nei, fagfolk sier den skal hvile. Men jeg husker ikke hvor lenge. Anonymkode: 3d0b0...daa Fagfolk vet ikke hvordan jeg liker det. Anonymkode: af404...bfc 4
Morten1 Skrevet 4. mai 2021 #12 Skrevet 4. mai 2021 11 minutter siden, AnonymBruker said: Bare å spise. Ingenting å vente på. Anonymkode: 1a827...5a0 Hvis du ønsker brent gane er det bare å kjøre på 4
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2021 #13 Skrevet 4. mai 2021 Jeg lar den hvile passe lenge. Anonymkode: 0d6f5...061 2
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2021 #14 Skrevet 4. mai 2021 Morten1 skrev (2 minutter siden): Hvis du ønsker brent gane er det bare å kjøre på Får da ikke brent gane om en spiser den med en gang. Anonymkode: 1a827...5a0 1
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2021 #15 Skrevet 4. mai 2021 Kommer vel an på hvor sulten du er. Ferdigpizza skjærer jeg med en gang, hjemmelaget med mye saus venter jeg mellom 5 og 10 minutter om jeg ikke holder på å daue av sult. Anonymkode: b9b70...b3e 1
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2021 #16 Skrevet 4. mai 2021 AnonymBruker skrev (46 minutter siden): Nei, fagfolk sier den skal hvile. Men jeg husker ikke hvor lenge. Anonymkode: 3d0b0...daa Det er tull. Kjøtt skal hvile. Pizza skal ikke hvile. Hilsen en som er gift med en italiener. Er forøvrig nysgjerrig på linker til disse "fagfolkene" som sier at pizza skal hvile? Anonymkode: 6d0a0...86f 10
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2021 #17 Skrevet 4. mai 2021 AnonymBruker skrev (34 minutter siden): Jeg lar den hvile passe lenge. Anonymkode: 0d6f5...061 Jeg også 🤓 Anonymkode: 26996...615
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2021 #18 Skrevet 4. mai 2021 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Det er tull. Kjøtt skal hvile. Pizza skal ikke hvile. Hilsen en som er gift med en italiener. Er forøvrig nysgjerrig på linker til disse "fagfolkene" som sier at pizza skal hvile? Anonymkode: 6d0a0...86f Feil. En pizza lagd av gjærdeig, særlig de med litt tykkere bunn bør hvile noen få minutter før oppskjæring. Hilsen kokk. Anonymkode: 86f77...83f 3
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2021 #19 Skrevet 4. mai 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Feil. En pizza lagd av gjærdeig, særlig de med litt tykkere bunn bør hvile noen få minutter før oppskjæring. Hilsen kokk. Anonymkode: 86f77...83f Enig. Hilsen stadig skåldet i ganen. Anonymkode: 26996...615 2
AnonymBruker Skrevet 5. mai 2021 #20 Skrevet 5. mai 2021 AnonymBruker skrev (16 timer siden): Det er tull. Kjøtt skal hvile. Pizza skal ikke hvile. Hilsen en som er gift med en italiener. Er forøvrig nysgjerrig på linker til disse "fagfolkene" som sier at pizza skal hvile? Anonymkode: 6d0a0...86f Jeg forstår ikke sammenhengen.🤷♀️ Er man ekspert på klokker hvis man er gift med sveitser? Anonymkode: 3d0b0...daa 11
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå