AnonymBruker Skrevet 6. mai 2021 #21 Skrevet 6. mai 2021 Da lager jeg Peking and, eller «Krispy duck» som det nå er så poppulært å kalle det. Det er enkelt og folk blir overraskende imponert😅 Anonymkode: 0f36d...817
Hansehan Skrevet 6. mai 2021 #22 Skrevet 6. mai 2021 AnonymBruker skrev (På 5.5.2021 den 12.39): Budsjett? Enten har man råd til å ha gjester til middag eller så har man det ikke. Har aldri telt på kronene når jeg ber til middag. Anonymkode: 16cdb...ae7 Så hvis du har råd til å invitere folk på sommerkoteletter til 49,90 per kilo, så har du automatisk råd til å invitere på wagyu-biff, altså? 6
Irrit Abel Skrevet 7. mai 2021 #23 Skrevet 7. mai 2021 Forrett: kamskjell / suppe / «noe med laks» Hovedrett: biff bourgone / kalkun bryst + risotto / «noe langtidsstekt kjøtt» med en rødvinssaus som det var være jobba på siden kvelden før Hvilerett: div oster med fancy syltetøy, nøtter, honning og en liten kjeks el rista brødbit Dessert: Daimiskake med coulis / sitronterte / creme brule Om det ikke skal jobbes så mye så er pizza på grill eller reker enkelt og digg!
Gjest O.G. Skrevet 7. mai 2021 #24 Skrevet 7. mai 2021 For folk som er som meg, elsker mat og god drikke kjører jeg hovedrett + dessert eller suppe, noen ganger både forrett, hovedrett og dessert. For de som egentlig ikke bryr seg om maten og som har uttrykt at de føler det ekkelt at jeg slår på stortrommen med maten og drikken lager jeg bare en gryterett og potetstappe og Bare Øl. Sistnevnte får bra mat når de er her de også, det er ikke det.
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2021 #25 Skrevet 7. mai 2021 Har en god biffgryte og en god lammegryte jeg pleier å lage. Ellers kan vi ha lasagne, lammelår, fårikål, sodd, spekemat..som jeg kommer på i farta. Nå på sommeren blir det stort sett grilling eller reker/sjømat. Anonymkode: cb049...af5
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2021 #26 Skrevet 7. mai 2021 AnonymBruker skrev (På 5.5.2021 den 13.39): Langtidskokt koteletter 😍 Anonymkode: 4701c...1c0 Nam😍Har du en oppskrift du vil dele? Anonymkode: 81e03...fd0
Taluno Skrevet 7. mai 2021 #27 Skrevet 7. mai 2021 Det kommer an på anledningen. Hjemmelaget pizza eller lasagne, taco, gryterett, biff med fløtepoteter, biff med urtebakte poteter, lammelår, lammestek, finnbiff, fiskeboller i hvitsaus, kjøttkaker, pasta i tomatsaus, pasta i fløtesaus, tapas, pinnekjøtt, suppe... valgene er uendelig! Men som sagt kommer det an på anledningen! Om middagen er formålet med besøket, så blir det ofte mer "avansert", men om det er gjester som kommer for å se film/ta noen glass vin/øl, så serverer jeg noe enklere. Og så kommer det an på tradisjonene i gjengen! I min vennegjeng inviterer vi ofte på enklere middager, som fiskeboller eller pasta i tomatsaus, fordi vi har lyst å møtes og tilbringe litt tid sammen, mens vi inviterer til fancy middager ved spesielle anlendinger som påske, jul, bursdager, eller annen feiring/høytid. Er det sommer og fint vær så griller vi ofte, noen ganger superenkelt med ulike kjøttstykker og en skål potetsalat, andre ganger blir det disket opp med langbord med stort utvalg tilbehør.
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2021 #29 Skrevet 7. mai 2021 Kommer litt an på anledningen og hvem det er. Men lager gjerne enten indisk (to-tre retter, pluss ris, raita, chutney, nanbrød eller chapati), eller pai/lasagne/moussaka som gjerne kan lages ferdig kvelden før, pluss en god salat og kanskje godt brød til. Bruker ikke kjøre forrett, men har gjerne noe snacks/plukkemat stående framme før middagen kommer på bordet. Og alltid dessert, oftest smuldrepai (kan enkelt slenges sammen av frukt/bær fra fryseren) og vaniljeis av god kvalitet. Anonymkode: 07a28...262
Menemen Skrevet 7. mai 2021 #30 Skrevet 7. mai 2021 Breserte oksehaler Reker med godt tilbehør Lasagne Lammelår Meze Tapas
Gjest Føsleguri Skrevet 7. mai 2021 #31 Skrevet 7. mai 2021 Det varierer, men sist jeg hadde besøk serverte jeg bacalao. Kjempegodt og veldig enkelt å lage. Siden den skal stå og trekke/småputre i en time har man god tid til andre gjøremål fram til gjestene kommer.
Kålfrid Skrevet 7. mai 2021 #32 Skrevet 7. mai 2021 Lasagne Pastasalat Gryterett Stekt Ris Suppe Sjokoladekake Eplekake
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2021 #34 Skrevet 7. mai 2021 Brødskiver med leverpostei. Har ofte besøk av kresne barn... Anonymkode: 06113...d16
AnonymBruker Skrevet 8. mai 2021 #35 Skrevet 8. mai 2021 O.G. skrev (På 7.5.2021 den 10.06): For folk som er som meg, elsker mat og god drikke kjører jeg hovedrett + dessert eller suppe, noen ganger både forrett, hovedrett og dessert. For de som egentlig ikke bryr seg om maten og som har uttrykt at de føler det ekkelt at jeg slår på stortrommen med maten og drikken lager jeg bare en gryterett og potetstappe og Bare Øl. Sistnevnte får bra mat når de er her de også, det er ikke det. Like greit! Synes det er kjedelig hvis jeg har lagt mye tid og penger i skikkelig mat, også er noen av gjestene skeptisk og liker ikke smaken av ordentlig råvarer. Noen er bare vandt med farsemat, potet og gulrot som eneste grønnsak. Anonymkode: f89ad...d14 1
Gjest O.G. Skrevet 8. mai 2021 #36 Skrevet 8. mai 2021 AnonymBruker skrev (27 minutter siden): Like greit! Synes det er kjedelig hvis jeg har lagt mye tid og penger i skikkelig mat, også er noen av gjestene skeptisk og liker ikke smaken av ordentlig råvarer. Noen er bare vandt med farsemat, potet og gulrot som eneste grønnsak. Anonymkode: f89ad...d14 Godt poeng. Slike får spaghetti med ostesaus og bacon pga alle elsker bacon.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå