Gå til innhold

Hvilket smør spiser du og hvorfor?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg liker best Bremykt og Olivero,men legen anbefaler Vita hjertego siden jeg har stigende kolesterol ( bruker ikke medisin)

Jeg spiser ikke så altfor mye smør, kanskje på 2 skiver og to knekkebrød pr dag, samt ei skei på grøten noen ganger i uka. 

Har jo hørt at det er sunt med rent smør? Hva tenker du?

Anonymkode: 0d16d...ad6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vita hjertegod og/eller meierismør. Bruker det fordi jeg synes de smaker aller best.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spiser ikke smør. Liker ikke smaken og unødvendige kalorier :ler: Kan ha det på grøt

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Spiser kun ekte meierismør.

Anonymkode: 3f6d7...83f

  • Liker 25
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

Mye av det som er nevnt her, er ikke smør, men derimot margarin.

Så dermed: for å svare på spørsmålet: Favoritten er det saltreduserte smøret fra Rørosmeieriet, som jeg synes smaker litt friskere enn det "vanlige" smøret deres. Men jeg liker også godt Kviteseidsmør.

Anonymkode: c3a56...4ab

  • Liker 21
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Ingen av produktene som er nevnt her i tråden er smør, da... Bortsett fra meierismør.

For å svare på spørsmålet; meierismør.

Anonymkode: b7b41...872

  • Liker 16
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Spiser ikke smør, synes ikke det er noe godt som pålegg. Bruker vekselvis meierismør og melange til baking.

Anonymkode: 2c59e...b56

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare meierismør, har brukt bare det i mange 10år, avskyr lettprodukter og har iflg. fastlegen bedre helse enn de aller fleste 30 åringer..et midt 50..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Maxwell

Spiser sjelden smør, men hvis jeg spiser det så bruker jeg soft flora fordi jeg synes det smaker best. Det er godt av og til på ristet brød med syltetøy eller nugatti. ☺️ 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Soft Flora på skiven og "ekte" smør- meierismør (eller "godtesmør" :fnise:som faktisk er blitt et internt ord mellom meg og mann) på ring som flatbrød, grøt etc.. Smør er alltid nødvendig på skiven! 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Føsleguri

Jeg bruker smør/margarin kun i bakst og da bruker jeg usaltet meierismør.

Etter at jeg så på TV hvordan de lager margarin kuttet jeg det ut.

Endret av Føsleguri
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Meierismør. Men bruker veldig lite smør til vanlig.

På brød bruker jeg majones eller ingenting.

Anonymkode: 3e61d...c8e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Om jeg først skal ha smør, går det kun i Bremykt. Synes ikke andre smør smaker noe godt rett og slett. Noe som burde vært ulovlig er å lage nystekte vafler eller sveler, og så serverer man det med Soft Flora eller noe annet dritt i den gata. Mister helt matlysten jeg da 😅 Identifiserer meg forøvrig veldig med han kongen på Bremykt-reklamen for dem som har sett den. 

Anonymkode: ac284...9a5

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
AnonymBruker

Liker alt jeg. Kjøper Eldorado sitt margarin pga prisen.

Anonymkode: 1e642...a3d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser at det er mange som blander smør og margarin her. 
 

Jeg bruker ekte meierismør til matlaging og baking. På brødskiva/knekkebrødet prøver jeg egentlig å la være å bruke smør (de kaloriene..), men når jeg ikke klarer å la være så blir det bremykt eller til nøden brelett margarin.

D4A30298-04D5-4BB1-8DE8-30CEC4D2F8D2.jpeg

  • Liker 16
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Villfisker

Hadde jeg tålt melkeprodukter, hadde det blitt rørossmør og ekte meierismør. Ingen ekle lettprodukter. :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Meierismør eller bremykt. Vil helst ikke ha ultraprossesert olje på knekkebrødet. Mye bedre smak også ☺️

  • Liker 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...