Gå til innhold

Paibunn som detter ned


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Skal man kle deigen over formen, slik at den ikke smelter sammen igjen? Jeg har stått lenge og trykket den oppover kanten, men jeg ser nå at den har smeltet helt sammen i bunnen. Synd når jeg skulle ha fyll inni den 

Anonymkode: 9365c...555

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Har du latt deigen hvile mellom hvert steg?

1.Deigen blandes lett. Hvil i kjøleskapet minst et par timer. Gjerne natten over.

2. kjevle ut og kle paiform. Jeg lar ikke deigen henge over, men kjevler over slik at kanten blir gjevn med forma. Prikk deigen og kle med aluminiumsfolie eller bakepapir. Hvil på nytt i et par timer.

om du bruker bakepapir må du fylle på med erter eller bønner for å unngå at deigen synker. Jeg synes ikke jeg trenger det med aluminiumsfolie.

 

Lykke til!

AnonymBruker
Skrevet

Høres rart ut... 

Men mye enklere å kjøpe paideig, ikke koster det mye heller.

Anonymkode: fb5c9...7b1

Skrevet

Jeg gjør en av disse to: enten lar jeg deigen henge over kanten mens jeg steker og skjærer av etterpå, eller så lager jeg en kant av aluminiumsfolie som holder kanten på plass. Jeg har alltid dårlig tid, så deigen er heldig om den får seg 30 minutter i kjøleskapet før kjevling.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...