AnonymBruker Skrevet 30. april 2021 #1 Skrevet 30. april 2021 De får velge mellom jordbærsyltetøy og kaviar. Tenker at mange sorter pålegg lett blir veldig overflødig. Innafor? 🥰 Anonymkode: eb61b...c9f
AnonymBruker Skrevet 30. april 2021 #2 Skrevet 30. april 2021 For et kjedelig frokost- og lunsjbord da! Dritkjedelig med bare to muligheter! Og hvorfor så lite? Da må jo du og samboeren din også bare spise av det pålegget, dere kan ikke velge andre ting! Anonymkode: b2424...d24 18
AnonymBruker Skrevet 30. april 2021 #3 Skrevet 30. april 2021 Hvorfor ikke bare spørre dem hva som er greit og ønskelig. Så store barn burde hjelpe til med å smøre sin egen mat. Hilsen bonusmor til to. Anonymkode: 322b7...4df 12
AnonymBruker Skrevet 30. april 2021 #4 Skrevet 30. april 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): For et kjedelig frokost- og lunsjbord da! Dritkjedelig med bare to muligheter! Og hvorfor så lite? Da må jo du og samboeren din også bare spise av det pålegget, dere kan ikke velge andre ting! Anonymkode: b2424...d24 Vi spiser senere. Og når vi er på jobb ordner vi oss lunch der Anonymkode: eb61b...c9f
AnonymBruker Skrevet 30. april 2021 #5 Skrevet 30. april 2021 Vil du bare spise syltetøy og kaviar? Kanskje noe som er litt sunnere, og greit mer mer å velge i. Anonymkode: 57e9b...f75 27
AnonymBruker Skrevet 30. april 2021 #6 Skrevet 30. april 2021 Det kommer vel an på hva du og mannen spiser også? Dersom dere også er fornøyd med bare kaviar og syltetøy: Greit nok. Dersom dere voksne også spiser annet: Ikke greit. Anonymkode: 3e4f3...b72 8
AnonymBruker Skrevet 30. april 2021 #7 Skrevet 30. april 2021 Det var nok i simpleste laget. De bør ha tilgang til ost (brunost og hvitost) og smøreost, og kjøttpålegg. Men man trenger ikke mange typer. Havregryn også. Anonymkode: 003c0...8e4 19
Sequoia Skrevet 30. april 2021 #8 Skrevet 30. april 2021 For en snodig kombinasjon? Hadde det vært hvitost og noe kjøttpålegg hadde det vært greiere to valg her i huset i hvert fall. 27
AnonymBruker Skrevet 30. april 2021 #9 Skrevet 30. april 2021 Da hadde jeg ofte spist ingenting som pålegg, og kaviar en gang i blant. Synes ikke syltetøy kvalifiserer som sunt pålegg, eller noe jeg ville spist hver dag. Liker heller ikke søte pålegg, da jeg ikke er vant/oppvokst med det. Hvorfor er det relevant for problemstillingen at du er stemor? Anonymkode: 5a61d...78a 7
AnonymBruker Skrevet 30. april 2021 #10 Skrevet 30. april 2021 Kaviar får da være nok. Anonymkode: ecd62...dd5
AnonymBruker Skrevet 30. april 2021 #11 Skrevet 30. april 2021 Hva med å bare servere brød og smør? 😑 Anonymkode: f9b93...3a2 5
AnonymBruker Skrevet 30. april 2021 #12 Skrevet 30. april 2021 Og jeg lurer mest på hvorfor det poengteres at du er stemor til disse barna. Hadde barna vært dine: Hadde du fremdeles kun tilbudt dem denne maten? Anonymkode: 3e4f3...b72 9
AnonymBruker Skrevet 30. april 2021 #13 Skrevet 30. april 2021 AnonymBruker skrev (8 minutter siden): De får velge mellom jordbærsyltetøy og kaviar. Tenker at mange sorter pålegg lett blir veldig overflødig. Innafor? 🥰 Anonymkode: eb61b...c9f La de få velge det pålegget som de har lyst på. Troll! Dårlig forsøk på trolling Anonymkode: 3198d...982 22
Blomsterpotta Skrevet 30. april 2021 #14 Skrevet 30. april 2021 Kjenner jeg er enormt lettet over å ikke ha deg som stemor. Jeg spiser ikke kaviar eller jordbærsyltetøy på brødskiver. Kaviar spiser jeg aldri. Hvorfor kan du ikke dekke ett bord med flere alternativer, så alle kan spise det de liker? 9
AnonymBruker Skrevet 30. april 2021 #15 Skrevet 30. april 2021 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Kaviar får da være nok. Anonymkode: ecd62...dd5 Synes de trenger valgfrihet ❤️ Anonymkode: eb61b...c9f 1
AnonymBruker Skrevet 30. april 2021 #16 Skrevet 30. april 2021 Jeg er alenemor til en 4 åring og en 1 åring. Lunsj her er omelett med agurk, skinke, tomater. Kjapt og godt. Frokost er ofte havregrøt. Kveldsmat er ofte en tallerken med ost, skinke, agurk, tomat og et par skiver med smør. Danderer det litt pent så 4 åringen kan velge hva hun vil spise. Middager er alt mulig, mest fra bunnen av. Kos utenom måltider er kjeks, fiskekaker og frukt. Har alltid tomater, agurk, paprika, mais, egg, melk, smør ost, skinke, skinkeost, leverpostei, rømme, prim og kaviar tilgjengelig i kjøleskapet. Fryst ned ligger det kjøttdeig, pølser, grønnsaker, kylling og fisk. Tørrvarer er havrekorn, ris, pasta. Alltid lurt å ha noen tacolefser liggende. Eldste syns det er godt med tacolefse med ris, fisk og rømme inni. Jeg føler jeg kjører det rimelig enkelt på maten, men kun to og alltid kun to pålegg er utrolig kjedelig. Kun brød til både frokost og lunsj? Hvorfor? Anonymkode: b426f...6bf 10
Mariss@68 Skrevet 30. april 2021 #17 Skrevet 30. april 2021 Liker de syltetøy og kaviar da? Smålig... 4
AnonymBruker Skrevet 30. april 2021 #18 Skrevet 30. april 2021 Så store barn klarer utmerket å si hva slags pålegg de ønsker. 2 åringen min plukker får ofte valget mellom to ting, men varierer jo litt ut i fra hva han foretrekker, tom han liker variasjon. Anonymkode: 7c17e...015 4
AnonymBruker Skrevet 30. april 2021 #19 Skrevet 30. april 2021 Blomsterpotta skrev (1 minutt siden): Kjenner jeg er enormt lettet over å ikke ha deg som stemor. Jeg spiser ikke kaviar eller jordbærsyltetøy på brødskiver. Kaviar spiser jeg aldri. Hvorfor kan du ikke dekke ett bord med flere alternativer, så alle kan spise det de liker? Det er jo helt ubetydelig for oss hva du spiser og ikke spiser? 🤔 hva tenkte du med å poengtere det? Anonymkode: eb61b...c9f 2
AnonymBruker Skrevet 30. april 2021 #20 Skrevet 30. april 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Jeg er alenemor til en 4 åring og en 1 åring. Lunsj her er omelett med agurk, skinke, tomater. Kjapt og godt. Frokost er ofte havregrøt. Kveldsmat er ofte en tallerken med ost, skinke, agurk, tomat og et par skiver med smør. Danderer det litt pent så 4 åringen kan velge hva hun vil spise. Middager er alt mulig, mest fra bunnen av. Kos utenom måltider er kjeks, fiskekaker og frukt. Har alltid tomater, agurk, paprika, mais, egg, melk, smør ost, skinke, skinkeost, leverpostei, rømme, prim og kaviar tilgjengelig i kjøleskapet. Fryst ned ligger det kjøttdeig, pølser, grønnsaker, kylling og fisk. Tørrvarer er havrekorn, ris, pasta. Alltid lurt å ha noen tacolefser liggende. Eldste syns det er godt med tacolefse med ris, fisk og rømme inni. Jeg føler jeg kjører det rimelig enkelt på maten, men kun to og alltid kun to pålegg er utrolig kjedelig. Kun brød til både frokost og lunsj? Hvorfor? Anonymkode: b426f...6bf Nei knekkebrød og riskaker Anonymkode: eb61b...c9f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå