Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Var ute og spiste og ba om å få kyllingbitene ekstra godt stekt. Når jeg skal spise en av de siste bitene ser jeg at det er rosa inni. Klarer ikke helt å finne ut om det er fare for toksoplasmose ved ikke gjennomstekt kylling? Eller et det bare salmonella jeg burde være bekymret for? 🤔

Anonymkode: a9196...5f9

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

I hovedsak salmonella. 
litt rosa kjøtt er nok ikke farlig så lenge tempen på det har vært 75° eller mer. 

Anonymkode: c2f35...c3c

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...