AnonymBruker Skrevet 29. april 2021 #1 Skrevet 29. april 2021 Var ute og spiste og ba om å få kyllingbitene ekstra godt stekt. Når jeg skal spise en av de siste bitene ser jeg at det er rosa inni. Klarer ikke helt å finne ut om det er fare for toksoplasmose ved ikke gjennomstekt kylling? Eller et det bare salmonella jeg burde være bekymret for? 🤔 Anonymkode: a9196...5f9
AnonymBruker Skrevet 29. april 2021 #2 Skrevet 29. april 2021 I hovedsak salmonella. litt rosa kjøtt er nok ikke farlig så lenge tempen på det har vært 75° eller mer. Anonymkode: c2f35...c3c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå