AnonymBruker Skrevet 28. april 2021 #1 Skrevet 28. april 2021 Hei dere! Er helt off når det gjelder baking; men skal lage en rund sjokoladekake i helgen. Tenkte å kjøpe ferdig Toro, blande, steke i rund form også avkjøle før jeg kler den med sånn lokk jeg har kjøpt ferdig kjevlet ut 🤣 Uansett! Kan jeg dele denne kaken horisontalt en-to ganger og ha rett ig slett vanlig sjokoladepålegg i mellom som en slags krem? Har prøvd å Google, men da finner jeg bare smørkremer med sjokoladepålegg i. Men hvorfor ikke bare bruke ren Nutella eller Nugatti? Mulig jeg er helt dum her 😅 Anonymkode: 9e163...885 1
AnonymBruker Skrevet 28. april 2021 #2 Skrevet 28. april 2021 Nei, det kan du ikke. Det vil ikke bli godt. Bruk smørkrem. Jeg lagde smørkrem alene da jeg var barn, så det er bare å lese oppskriften og så får du det helt fint til Anonymkode: cb159...435 3
AnonymBruker Skrevet 28. april 2021 #3 Skrevet 28. april 2021 Evt kan du bruke ferdig Toro kakeglasur; https://www.toro.no/produkter/toro-kremet-sjokoladeglasur-340g/ Den kommer i flere varianter - har dessverre ikke prøvd noen av de, men tror det blir bedre enn sjokoladepålegg Anonymkode: d96b9...efd 1
Kvekk Skrevet 28. april 2021 #4 Skrevet 28. april 2021 Haha, jeg liker ikke smørkrem🤣 Har sett en del sånne nutellakakeoppskrifter på nett, syns det høres best ut🤪 Men uten sukkerlokk. 1
Ginny Skrevet 28. april 2021 #5 Skrevet 28. april 2021 Klart du kan det, bland nugatti med varmt vann til du får en ok konsistens og smør på. Her feks. 3
Kvekk Skrevet 28. april 2021 #6 Skrevet 28. april 2021 Kvekk skrev (1 minutt siden): Haha, jeg liker ikke smørkrem🤣 Har sett en del sånne nutellakakeoppskrifter på nett, syns det høres best ut🤪 Men uten sukkerlokk. Sånn her: https://oppskrift.dagbladet.no/oppskrift/sjokoladedrom
AnonymBruker Skrevet 29. april 2021 #7 Skrevet 29. april 2021 Ginny skrev (9 timer siden): Klart du kan det, bland nugatti med varmt vann til du får en ok konsistens og smør på. Her feks. Takk!! Så det går Ann ja. Hvorfor gjør ikke flere det? 🤣 Anonymkode: 9e163...885
AnonymBruker Skrevet 29. april 2021 #8 Skrevet 29. april 2021 AnonymBruker skrev (9 timer siden): Nei, det kan du ikke. Det vil ikke bli godt. Bruk smørkrem. Jeg lagde smørkrem alene da jeg var barn, så det er bare å lese oppskriften og så får du det helt fint til Anonymkode: cb159...435 Hvorfor vil det ikke bli godt tror du? Jeg elsker sjokoladepålegg 😅 Anonymkode: 9e163...885 1
AnonymBruker Skrevet 29. april 2021 #9 Skrevet 29. april 2021 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Takk!! Så det går Ann ja. Hvorfor gjør ikke flere det? 🤣 Anonymkode: 9e163...885 Fordi vi ikke synes det høres godt ut? Anonymkode: b0ecb...944 1
AnonymBruker Skrevet 29. april 2021 #10 Skrevet 29. april 2021 1 minutt siden, AnonymBruker said: Hvorfor vil det ikke bli godt tror du? Jeg elsker sjokoladepålegg 😅 Anonymkode: 9e163...885 Fordi nugatti er hverdagslig, men det er ikke smørkrem... Anonymkode: 1c482...e99
AnonymBruker Skrevet 29. april 2021 #11 Skrevet 29. april 2021 Skal du ha sukkerlokk/marsipanlokk på sjokoladekake? Lag smørkrem og dropp lokket. Lag smørkrem til hele kaka. Anonymkode: b0e37...e86 2
AnonymBruker Skrevet 29. april 2021 #12 Skrevet 29. april 2021 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Skal du ha sukkerlokk/marsipanlokk på sjokoladekake? Lag smørkrem og dropp lokket. Lag smørkrem til hele kaka. Anonymkode: b0e37...e86 Marsipanlokk på sjokoladekake er jo nyyydelig! Anonymkode: d321b...5fb 1
Ginny Skrevet 29. april 2021 #13 Skrevet 29. april 2021 På en vanlig sjokoladekake kan du og gjøre det så enkelt at du pisker en pakke kremfløte, og så har du i sjokoladesaus. Ikke bland for hardt, så får du et fint marmoreringsmønster. Smørkrem er godt det, men det kan jo være gøy med noe annet nå og da 😊 4
Gjest Fnuggolina Skrevet 29. april 2021 #14 Skrevet 29. april 2021 Den i ferdigpose fra Toro er veldig god. Jeg hadde klart å spise kaka med Nugatti eller annet sjokopålegg, men godt er det ikke.
GudSelv Skrevet 29. april 2021 #15 Skrevet 29. april 2021 (endret) 25 minutter siden, AnonymBruker said: Hvorfor vil det ikke bli godt tror du? Jeg elsker sjokoladepålegg 😅 Anonymkode: 9e163...885 Hvorfor ikke lage delfiakake av nugatti også? Slik gjør du Kle en liten brødform med matpapir. Fyll så formen med nugatti Per er død, så bruk Marie-kjeks. Drøss litt Mariekjeks over nugattien. Deretter slår du med knyttet neve i denne massen 3 ganger eller bruk hammer. Legg noen seigmenn eller seigmdame over denne massen. Sett den kjølig slik at den blir stiv. Server delfiakake i tynne skiver. Tørk gjerne av kniven for hver skive du skjærer for å oppnå penest resultat. 1 Porsjon 3 bokser med nugatti 1 pakke med Mariekjeks 1 pakke seigmenn/damer Endret 29. april 2021 av GudSelv Jeg glemte selvfølgelig seig dame
minienthe Skrevet 29. april 2021 #16 Skrevet 29. april 2021 Flere skulle laget uten smørkrem. Det greiene der blir fort kvalmende hvis laget er tykkere enn et par millimeter. 2
Gjest O.G. Skrevet 29. april 2021 #17 Skrevet 29. april 2021 minienthe skrev (2 minutter siden): Flere skulle laget uten smørkrem. Det greiene der blir fort kvalmende hvis laget er tykkere enn et par millimeter. Sterkt uenig, bare pøs på med smørkrem til man blir blå inn på øynene. 🏩
minienthe Skrevet 29. april 2021 #18 Skrevet 29. april 2021 O.G. skrev (1 minutt siden): Sterkt uenig, bare pøs på med smørkrem til man blir blå inn på øynene. 🏩 O.G og jeg ville definitivt ikke kranglet i kakefatet 😅 Men tilbake til trådens tema. Jeg bruker ofte trøffelkremen de nevner her hvis jeg har kjølemuligheter for kaken før den spises. Fullt mulig å øke sjokolademengden og hvis du vil ha en kraftigere krem på smak (jeg har brukt opp mot 250 gram sjokolade med samme fløtemengde).
applestories Skrevet 29. april 2021 #19 Skrevet 29. april 2021 Har ikke smakt smørkrem på mange år, og har ikke lagd det siden jeg fant den kremen jeg bruker i dag, for 18 år siden. Den er med smeltet margarin, kokesjokolade, vaniljesukker, melis og noen teskjeer Nescafé utblandet i litt vann. Sjokoladepålegg er jeg ikke sikker på om jeg har smakt. Sjokolade og gjærprodukter har alltid føltes helt feil.
AnonymBruker Skrevet 29. april 2021 #20 Skrevet 29. april 2021 applestories skrev (5 minutter siden): Har ikke smakt smørkrem på mange år, og har ikke lagd det siden jeg fant den kremen jeg bruker i dag, for 18 år siden. Den er med smeltet margarin, kokesjokolade, vaniljesukker, melis og noen teskjeer Nescafé utblandet i litt vann. Sjokoladepålegg er jeg ikke sikker på om jeg har smakt. Sjokolade og gjærprodukter har alltid føltes helt feil. Er det så og si smørkrem du lager, bare med smeltet smør. Anonymkode: b0e37...e86 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå