AnonymBruker Skrevet 28. april 2021 #1 Skrevet 28. april 2021 At jeg rasper ost, skjærer skinkebiter og vender det inn i deigen før steiking? Er sikkert bedre å lage snurrer/horn, men tenker det er lettere å bare vende inn i deigen i stedet for å ha fyllet inn i hver enkelt. Anonymkode: b3921...a21
Gjest supernova_87 Skrevet 28. april 2021 #2 Skrevet 28. april 2021 Aldri prøvd, men kjekt om du prøver og melder tilbake om resultatet! 😁
AnonymBruker Skrevet 28. april 2021 #3 Skrevet 28. april 2021 Hm høres jo skikkelig godt ut da! Enig med over her, Kan ikke du prøve og si fra? 😆 Anonymkode: cef6e...de9
sstinemor Skrevet 28. april 2021 #4 Skrevet 28. april 2021 Aldri tenkt på, men ser ikke noe grunn til at det ikke skal funke - og helt enig med deg at det hørtes enklere ut🙈 Om du prøver får du oppdatere!
AnonymBruker Skrevet 28. april 2021 #5 Skrevet 28. april 2021 Aldri prøvd med skinkebiter, men har ei oppskrift på sinnsvakt gode rundstykker - de har revet ost både i deigen og drysset på toppen. Men - du kjenner ikke osten i deigen som smeltet ost. Den merkes ikke, blir mer som smakstilsetning bare. Alternativt ville jeg trilla ei lang pølse, skjært passe rundstykke-biter, trykket hull med fingrene og lagt ost/skinke i før trilla dem til rundstykker. Anonymkode: 2fd07...29c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå