AnonymBruker Skrevet 25. april 2021 #1 Skrevet 25. april 2021 Pleier ikke å spise så mye gris ( 😄 ) her i hus så lurte på hva som er best av nakkekoteletter og svinekoteletter? Og hvis noen har noen gode oppskrifter så takker jeg for det og. Anonymkode: 27f5a...716
AnonymBruker Skrevet 25. april 2021 #2 Skrevet 25. april 2021 Nakkekoteletter! Gjerne langtidskokt slik at kjøttet detter fra hverandre. 2 personer: 3 nakkekoteletter 2/3 gulrøtter 1 løk en del kålrabi 1 brun saus uten løk poteter .............: del nakkekotelettene i 3 deler, brun dem . Krydre gjerne med aromat krydder eller knorr kjøttkryddere + pepper. kutt løk i passende biter kok opp brun saus posen, sett ned temperaturen til medium/lav (skal ikke boble/koke) hiv løk og kotelettene oppi og la stå i 2,5 timer. Siste 30 min legg gulrøttene og kålrabien oppi. glem ikke å kok poteter! da har du en digg rett der kjøttet er så mørt det smelter samt masse god smak fra løk og fettet som har smeltet. Har fått mye skryt å servert det både som søndagsmiddag og nyttårsmat. Anonymkode: f3865...3b1 4
Morpheus Skrevet 25. april 2021 #3 Skrevet 25. april 2021 Nakkekoteletter. Der ligger fettet i små lommer og er med på å marinere kjøttet. Legg det gjerne i marinade fra kvelden før, og så er det en klassiker på grillen 2
AnonymBruker Skrevet 25. april 2021 #4 Skrevet 25. april 2021 Sommerkoteletter. Anonymkode: 33f0a...7ee 2
AnonymBruker Skrevet 25. april 2021 #5 Skrevet 25. april 2021 Nakkekoteletter er saftigst og best på smak. Men har mer fett. Svinekoteletter er tørrere, men har mindre fett. Selv foretrekker jeg sommerkoteletter. Det er røkte svinekoteletter da de smaker litt mer og jeg hater svinefett på alt annet enn bacon. Anonymkode: 02683...927 2
FrankDrebin Skrevet 25. april 2021 #6 Skrevet 25. april 2021 Nakkekoteletter, uten tvil. Bedre smak og konsistens, synes jeg. 5
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2021 #7 Skrevet 9. mai 2021 Nakkekoteletter. Svinekoteletter er også godt, men blir så fort tørt. Anonymkode: f1676...6a1
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2021 #8 Skrevet 10. mai 2021 Nakkekoteletter. Svinekoteletter og sommerkoteletter er tørt som papp uansett hvordan man tilbereder de, mens nakkekoteletter er saftige grunnet fettet. Anonymkode: e765c...e87
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå