Mailin Skrevet 30. september 2002 #1 Del Skrevet 30. september 2002 Har spurt på Mat & Drikke- og Julen 2002-debatten også, men prøver her i tillegg: Har nokon oppskrifter på (gode) krydderoljer/-eddiker? Kor lenge skal olja trekke? Kva rettar passar den/dei til? THANX!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hmmm.... Skrevet 30. september 2002 #2 Del Skrevet 30. september 2002 Hei! Her er noen sider som kan være nyttig... Veldig bra, flere oppskrifter og tips om hva du kan bruke oljene til; http://www.tasteline.com/document/showdocu...DocumentID=1011 http://www.brattberg.com/brattberg/recept_...t_rosmarin.html Søk på krydderolje i kokeboka; http://www.aperitif.no/index.db2 Brukt på suppe; Kryddoljan: 1,5 dl rapsolja 3 vitlöksklyftor, tunt skivade rivet skal från en halv apelsin 1 finhackad spansk peppar Värm upp oljan och resten av ingredienserna försiktigt. Oljan skall inte koka, det räcker att den blir ljummen för att smakerna skall lösas ut. Häll oljan och kryddorna på en flaska och låt svalna. Oljan kommer att bli smakrikare ju längre du lagrar den. Og ikke minst så er jo flasker med krydderolje veldig dekorativt! Hilsen Andungen - som registrerte seg i går, men ikke får brukernavnet til å virke... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå