G.A. Skrevet 1. september 2005 #1 Skrevet 1. september 2005 Skal lage pastasaus av Blue Royal og Creme Fr. Kan denne Creme Fr. erstattes av noe annet, kanskje litt sunnere? Lett rømme for eksempel? Yoghurt naturell?
Gjest Gjest Skrevet 1. september 2005 #2 Skrevet 1. september 2005 Skal lage pastasaus av Blue Royal og Creme Fr. Kan denne Creme Fr. erstattes av noe annet, kanskje litt sunnere? Lett rømme for eksempel? Yoghurt naturell? ← Jeg erstattet creme fraiche med Kesam en gang da jeg skulle lage indisk mat. Det gikk helt fint.
G.A. Skrevet 1. september 2005 Forfatter #3 Skrevet 1. september 2005 Kesam ja, kjempe smart.. Tror du det funker med mager kesam? Eller blir det for magert?
Gjest Gjest Skrevet 1. september 2005 #4 Skrevet 1. september 2005 Kesam ja, kjempe smart.. Tror du det funker med mager kesam? Eller blir det for magert? ← Jeg tror nok smaken kan bli litt "tynn", men den skal vel kunne brukes den også. Bare husk at kesam ikke skal kokes.
Nella Skrevet 1. september 2005 #5 Skrevet 1. september 2005 Kesam skal ikke koke nei. Du kan teste rømmekolle (som funker utmerket) eller matyoghurten til Tine (aldri prøvd). I en pastasaus er det sikker ok å røre inn den magreste kesamen til slutt, er det mer krydret mat ville jeg hoppet opp til noe med litt mer fett og fylde i
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå