Ottine Skrevet 1. september 2005 #1 Skrevet 1. september 2005 Håper noen kan svare litt raskt, har planer om å bake SNART!! Altså: Gulrotkaken, kan den fryses med glasur? Eller er det best å fryse uten?
Fakse Skrevet 1. september 2005 #2 Skrevet 1. september 2005 Det er best uten, osten i glasuren kan få rar konsistens av å fryses.
Arkana Skrevet 1. september 2005 #3 Skrevet 1. september 2005 Det er best uten, osten i glasuren kan få rar konsistens av å fryses. ←
Ottine Skrevet 1. september 2005 Forfatter #4 Skrevet 1. september 2005 OK, tenkte meg nesten det.... Da blir det mellomløsning i dag; kaka blir bakt til jeg får gjester i kveld - men det er langpannekake, så jeg får fryse ned en del av den uten glasur. Thank U, ladies!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå