Mailin Skrevet 30. september 2002 #1 Del Skrevet 30. september 2002 Helleu! Er det nokon som har oppskrifter på gode krydderoljer/-eddiker? Kor lenge skal det trekka før olja kan brukast? Og kva typar mat/rettar passar olja til? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest female Skrevet 30. september 2002 #2 Del Skrevet 30. september 2002 Ta ca 3 dl olivenolje, extra virgin eller lettere olje etter smak, eller en blanding på en pen flaske eller et glass med lokk. Putt oppi 1 hvitløkbåt, 1 sitronbåt og 1 kvist rosmarin. La det stå kaldt minst 1 uke. Variant: bytt ut rosmarinkvisten med 1 hel rød chilipepper. Brukes i salatdressing eller til steking av fisk og kjøtt. Pynter pent opp på kjøkkenhyllen også, men bør egentlig stå kaldt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå