AnonymBruker Skrevet 24. april 2021 #1 Skrevet 24. april 2021 Prøvde å skulle lage suksessterte. Hadde så lyst på. Visste ikke at det skjer noe kjemisk der melkeprodukter blir grønn i kontakt med aluminium. Brukte både aluminiumsvisp og kasserolle 🤦🏽♀️ Så kreme ble grønn-grå-gul eller «skittengul». Er den fortsatt spiselig? Hadde ikke tenkt å servere den til noen, bare spise den selv. Anonymkode: 8d7b8...b04
AnonymBruker Skrevet 24. april 2021 #2 Skrevet 24. april 2021 Smak først om den smaker rart. Anonymkode: a1d3d...296
Skogkløver Skrevet 25. april 2021 #3 Skrevet 25. april 2021 Har du vasket vispen i maskin? Når aluminiumsredakaper avgir farge er de boss. Det er ikke heldig å spise det 😅
AnonymBruker Skrevet 26. april 2021 #4 Skrevet 26. april 2021 Du tar neppe noen risiko med å spise den ene kaken. Ville ikke servert den til andre enn husstanden da den nok ser uappetittelig ut. Bruk stål eller teflonpanne neste gang og rør med plastsleiv eller tresleiv. Anonymkode: d6882...f4f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå