Gå til innhold

Trenger råd! Blåbær i bakst


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei! Har tenkt å lage bananmuffins, og vurderer å ha i blåbær for å gjøre de litt sunnere. Skal jeg bruke fryst eller tint blåbær? Eller er det bedre å bare droppe blåbæra? Takk på forhånd (;

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg leier ha fryste blåbær (og evt. bringebær) i en skål med mel, før jeg forsiktig vender de inn i røra. Da unngår man at hele røra blir bærfarget. Pleier å pynte med noen bær på toppen også.

  • Liker 4
Skrevet
sstinemor skrev (5 minutter siden):

Jeg leier ha fryste blåbær (og evt. bringebær) i en skål med mel, før jeg forsiktig vender de inn i røra. Da unngår man at hele røra blir bærfarget. Pleier å pynte med noen bær på toppen også.

Takk! Er det sånn at alle blåbæra kommer til å synke til bunn i muffinsforma om jeg tar de i røra?

  • Liker 1
Skrevet
shaggybaba skrev (1 minutt siden):

Takk! Er det sånn at alle blåbæra kommer til å synke til bunn i muffinsforma om jeg tar de i røra?

Jeg vet ikke hvordan du lager bananmuffins, men jeg lager røra såpass tjukk at det ikke blir et problem😊

  • Liker 1
Skrevet
sstinemor skrev (1 minutt siden):

Jeg vet ikke hvordan du lager bananmuffins, men jeg lager røra såpass tjukk at det ikke blir et problem😊

Takk! You made my day :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...