Gå til innhold

Hvordan bruker du rødløk?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hva bruker dere rødløk til?

Anonymkode: 678ab...157

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

I salat, på pølse, til Taco f eks. Der hvor løken skal spises rå.

Anonymkode: f4a18...17a

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Bruker det mye til taco, og til tunfisksalat (Nam!!). Tunfisksalat består av tunfisk, avokado, finkuttet rødløk, evt rester av ris/potet/pasta, og næringsgjær. 

En av favorittene mine til frokost! 🥰

Liker rødløk best rå, den er litt mildere enn gul løk. :)

Anonymkode: 2b934...325

  • Liker 3
Skrevet

Syltet 😍

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Nesten som i alle retter med løk. Ikke i blomkålsuppe, for da blir den lilla.

Anonymkode: 70cb7...26a

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Rødløksmarmelade (svinekjøtt, pålegg, ost), syltet rødløk (taco, fisk, wrap, salater), i pai, wok, til pølsefest, på pizza, i tunfisk- eller rekesalat, i potetsalat, ovnsbakt til kylling, til rakfisk, til schwarma og gyros, til makrell,  i guacemole, i sild (pålegg), salsa i alle varianter....

Anonymkode: 3b91b...0ca

  • Liker 3
Skrevet

I gresk salat, i annen salat.

På brødskive som garnityr over smørbarost.

Som tilbehør til røkt laks.

 

 

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

I Salat, på hotdog, i taco, på skiven sammen med ost, skinke, Paprika, agurk.. Når jeg lager eggesalat eller rekesalat. Og i omelett. Syltet den også og bruker f.eks på karbonader.

Er enig i at I rødløk er best rå, i motsetning til gul løk 

Anonymkode: 20af7...bc0

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (17 minutter siden):

Hva bruker dere rødløk til?

Anonymkode: 678ab...157

Til alt av kjøtt til middag og også i salater og på brødskiven oppå kjøttpålegg. Men først må rødløken nappes.

 

Anonymkode: 58f57...684

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

På pizza🤤Før steking. Med bacon feks. Trodde det skulle smake litt mjeh, men det er utrolig godt! Søtaktig og utrolig smakfullt.

Anonymkode: 958db...084

  • Liker 2
Skrevet

Mye det samme som de andre her. Den er mildere enn gul løk, så jeg kan bruke mer av den i wrap.

Bruker også å steke sammen med brokkoli. Stekt brokkoli lukter så godt, og rødløk gir så fin farge. Bruked som tilbehør til kjøtt, fisk, i wok, kyllingretter..

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Bruker som regel rødløk når den skal spises rå, som feks i ulike salater (som gresk salat, pastasalat, potetsalat..) eller wraps/pitabrød, syltet, i bruschetta, taco, salsa, på hamburger/pølse, rakfisk, guacamole.

Ellers på pizza, i omelett og wok. Moren min pleide å bruke rødløk i absolutt alt da vi barna var litt skeptiske til vanlig løk, så det duger det og. 

Anonymkode: c7dfb...287

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...