AnonymBruker Skrevet 18. april 2021 #1 Skrevet 18. april 2021 Hva bruker dere rødløk til? Anonymkode: 678ab...157 1
AnonymBruker Skrevet 18. april 2021 #2 Skrevet 18. april 2021 I salat, på pølse, til Taco f eks. Der hvor løken skal spises rå. Anonymkode: f4a18...17a 3
AnonymBruker Skrevet 18. april 2021 #3 Skrevet 18. april 2021 Bruker det mye til taco, og til tunfisksalat (Nam!!). Tunfisksalat består av tunfisk, avokado, finkuttet rødløk, evt rester av ris/potet/pasta, og næringsgjær. En av favorittene mine til frokost! 🥰 Liker rødløk best rå, den er litt mildere enn gul løk. Anonymkode: 2b934...325 3
AnonymBruker Skrevet 18. april 2021 #5 Skrevet 18. april 2021 Nesten som i alle retter med løk. Ikke i blomkålsuppe, for da blir den lilla. Anonymkode: 70cb7...26a 1
AnonymBruker Skrevet 18. april 2021 #6 Skrevet 18. april 2021 Rødløksmarmelade (svinekjøtt, pålegg, ost), syltet rødløk (taco, fisk, wrap, salater), i pai, wok, til pølsefest, på pizza, i tunfisk- eller rekesalat, i potetsalat, ovnsbakt til kylling, til rakfisk, til schwarma og gyros, til makrell, i guacemole, i sild (pålegg), salsa i alle varianter.... Anonymkode: 3b91b...0ca 3
Zenobia Skrevet 18. april 2021 #7 Skrevet 18. april 2021 I gresk salat, i annen salat. På brødskive som garnityr over smørbarost. Som tilbehør til røkt laks. 2
AnonymBruker Skrevet 18. april 2021 #8 Skrevet 18. april 2021 I Salat, på hotdog, i taco, på skiven sammen med ost, skinke, Paprika, agurk.. Når jeg lager eggesalat eller rekesalat. Og i omelett. Syltet den også og bruker f.eks på karbonader. Er enig i at I rødløk er best rå, i motsetning til gul løk Anonymkode: 20af7...bc0 3
AnonymBruker Skrevet 18. april 2021 #9 Skrevet 18. april 2021 AnonymBruker skrev (17 minutter siden): Hva bruker dere rødløk til? Anonymkode: 678ab...157 Til alt av kjøtt til middag og også i salater og på brødskiven oppå kjøttpålegg. Men først må rødløken nappes. Anonymkode: 58f57...684 2
AnonymBruker Skrevet 18. april 2021 #10 Skrevet 18. april 2021 På pizza🤤Før steking. Med bacon feks. Trodde det skulle smake litt mjeh, men det er utrolig godt! Søtaktig og utrolig smakfullt. Anonymkode: 958db...084 2
applestories Skrevet 18. april 2021 #11 Skrevet 18. april 2021 Mye det samme som de andre her. Den er mildere enn gul løk, så jeg kan bruke mer av den i wrap. Bruker også å steke sammen med brokkoli. Stekt brokkoli lukter så godt, og rødløk gir så fin farge. Bruked som tilbehør til kjøtt, fisk, i wok, kyllingretter.. 2
AnonymBruker Skrevet 18. april 2021 #12 Skrevet 18. april 2021 Bruker som regel rødløk når den skal spises rå, som feks i ulike salater (som gresk salat, pastasalat, potetsalat..) eller wraps/pitabrød, syltet, i bruschetta, taco, salsa, på hamburger/pølse, rakfisk, guacamole. Ellers på pizza, i omelett og wok. Moren min pleide å bruke rødløk i absolutt alt da vi barna var litt skeptiske til vanlig løk, så det duger det og. Anonymkode: c7dfb...287
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå